Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Minifigure Photography 5008303

Ontdek hoe je geweldige foto's kunt maken van LEGO minifiguren met het boek LEGO Minifigure Photography. Het boek bevat 64 pagina's met stapsgewijze instructies, coole ideeën voor scènes en een handige gids met fototips. Bij het boek worden 2 minifiguren en 20 LEGO accessoires geleverd. Perfect voor LEGO en fotografiefans!

Waar is LEGO Minifigure Photography 5008303 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008303
lego insiders punten icoon
162
punten

Ontdek hoe je geweldige foto's kunt maken van minifiguren met LEGO® Minifigure Photography. Dit boek met zachte kaft van 64 pagina's bevat stapsgewijze instructies over hoe je foto's kunt maken van minifiguren en in welke scènes je ze kunt plaatsen. Leer hoe je een ijshockeywedstrijd kunt maken in een koelkast of hoe je van je achtertuin een jungle kunt maken! Dit LEGO boek wordt geleverd met 2 minifiguren die klaar zijn om te poseren, plus 20 LEGO accessoires en attributen, waaronder pruiken, sportuitrusting en dieren.

Ben je dol op LEGO en fotografie? Dan is dit boek echt iets voor jou! Met LEGO Minifigure Photography leer je niet alleen hoe je geweldige foto's kunt maken, maar je krijgt ook allerlei coole ideeën over scènes die je kunt creëren met je minifiguren. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt met fotografie, dit boek biedt voor elk wat wils.

Stap voor stap legt dit boek uit hoe je de perfecte foto kunt maken van je favoriete minifiguren. Het begint met de basis, zoals het kiezen van de juiste achtergrond en het positioneren van je minifiguren. Vervolgens leert het boek je hoe je speciale effecten kunt creëren met behulp van eenvoudige huishoudelijke voorwerpen. Wie had gedacht dat je met een koelkast een ijshockeyveld kunt maken? Of dat je achtertuin ineens een exotische jungle kan worden? Met LEGO Minifigure Photography worden je fantasieën werkelijkheid!

Het boek bevat ook een handige gids met tips en trucs voor het maken van professioneel uitziende foto's. Leer hoe je de belichting kunt optimaliseren, de juiste hoek kunt kiezen en hoe je de perfecte compositie kunt maken. Met deze vaardigheden kun je je foto's naar een hoger niveau tillen en je vrienden en familie verbazen met je creatieve talenten.

Maar dat is nog niet alles! Bij dit boek worden namelijk ook 2 minifiguren geleverd die klaar zijn om te poseren. Deze minifiguren zijn perfect om te gebruiken bij het uitproberen van de technieken en ideeën uit het boek. Geef ze verschillende outfits en accessoires en maak de meest fantastische foto's. Of het nu gaat om een minifiguur die aan het skiën is, een minifiguur die een dj is in een coole nachtclub, of een minifiguur die samen met een leeuw in de jungle staat, de mogelijkheden zijn eindeloos!

En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook nog eens 20 LEGO accessoires en attributen meegeleverd. Van pruiken tot sportuitrusting en dieren, deze accessoires maken het nog leuker om foto's te maken van je minifiguren. Laat je minifiguur bijvoorbeeld een gekke pruik dragen en maak een foto van hem terwijl hij op een skateboard staat. Of laat hem een voetbal vasthouden en maak een actiefoto op het veld. Met de LEGO accessoires en attributen zijn de mogelijkheden eindeloos!

Dit boek is perfect voor jongeren en volwassenen die geïnteresseerd zijn in LEGO en fotografie. Het is een geweldige manier om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen en je eigen unieke foto's te maken. Of je nu een verzamelaar bent van LEGO minifiguren of gewoon plezier wilt hebben met fotografie, dit boek biedt voor elk wat wils. Dus pak je camera en je favoriete minifiguur en laat je creativiteit de vrije loop met LEGO Minifigure Photography!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5008081

Mini Pumpkin Storage Head

foto van lego set66735

LEGO® Minifigures Marvel Series 2 6 Pack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.