Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Astronaut Plush – Blue 5008785

Laat je inspireren door de ruimteavonturen met de LEGO Astronaut Knuffel. Een geweldig cadeau voor alle LEGO-fans, jong en oud! De knuffel is geïnspireerd op astronaut minifiguren en staat stevig rechtop. Voeg avontuur toe aan elke kamer en beleef eindeloos speelplezier. Perfect om cadeau te geven!

Waar is LEGO Astronaut Plush – Blue 5008785 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008785
lego insiders punten icoon
175
punten

Laat je meenemen naar spannende ruimteavonturen terwijl je knuffelt, laat zien en speelt met de LEGO Astronaut Knuffel. Een geweldig cadeau-idee voor kinderen en LEGO-fans van alle leeftijden! Deze zachte knuffel is geïnspireerd op de vele astronaut minifiguren die sinds 1978 in LEGO sets zijn verschenen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, de stevige constructie en platte voeten zorgen ervoor dat de knuffel rechtop kan staan als leuke interieur decoratie. Laat je fantasie de vrije loop met deze ruimteheld! Zet de LEGO Astronaut Knuffel op je bureau, boekenplank of bed en voeg een vleugje avontuur toe aan elke kamer in huis. Haal het plezier en de magie van de ruimte naar binnen met deze schattige en stoere knuffel. Breng de spanning van het universum tot leven en creëer je eigen buitenaardse missies met deze unieke LEGO knuffel. Een must have voor alle ruimteliefhebbers en verzamelaars. Van jong tot oud, deze LEGO Astronaut Knuffel is perfect voor iedereen die droomt van een reis naar de sterren. Voeg deze bijzondere knuffel toe aan je LEGO collectie en beleef eindeloos speelplezier. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de grenzen van de ruimte verkent met deze unieke knuffel. Perfect om cadeau te geven aan vrienden, familie of gewoon aan jezelf. Laat de LEGO Astronaut Knuffel een glimlach op je gezicht toveren en geniet van urenlang speelplezier. Laat je inspireren door de oneindige mogelijkheden van het universum en ga op avontuur met deze schattige LEGO knuffel. Maak je klaar om de ruimte te verkennen met de LEGO Astronaut Knuffel - een knuffel die je meeneemt naar de sterren en daar voor altijd blijft.

Laatste update: 2024-03-06 21:54:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.