Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Personenset – plezier aan het strand 60153

De LEGO set 60153, Plezier aan het Strand, bestaat uit een reeks minifiguren die verschillende activiteiten ondernemen, zoals windsurfen en kanoën.
Het bevat ook accessoires zoals een volleybalnet, bomen, een hangmat en een ijskraam.
Met 15 minifiguren en verschillende bouwmodellen is het een leuke aanvulling voor je LEGO stad.
Bestel vandaag nog voor een zomer vol strandplezier!

Waar is LEGO Personenset – plezier aan het strand 60153 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34.9519-09-2024

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
169
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-06-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
15
lego set nummer icoon
60153
lego insiders punten icoon
337
punten

Laat je LEGO stad bruisen van het plezier met de allernieuwste personenset: Plezier aan het Strand! Deze speelse set bestaat uit een hele reeks minifiguren met elk hun eigen activiteit, zoals windsurfen en kanoën. En er is meer! Ook een volleybalnet met bal, bomen, hangmat en ijskraam maken deel uit van de set. Dat belooft heel wat vakantiepret!

Met maar liefst 15 volwassenen en kinderen minifiguren en figuren van een hond, vis, dolfijn en kreeft, krijg je heel wat nieuwe buren om mee te spelen en je stad verder uit te breiden. En daar stopt het niet. De set bevat ook een aantal modellen om zelf te bouwen voor een fleurig strandtafereel.

Maak je klaar om de golven te trotseren en je beste surftrucs te tonen. Spring op de surfplank, trek het zeil omhoog en scheer over de golven. Maar de zee heeft nog zoveel meer te bieden. Peddel met de kajak het water op en ga dobberen langs de kust. Spot de leukste visjes en dolfijnen en geniet van de zon en het heerlijke strandweer. Cool toch?

En als je toe bent aan wat verfrissing, kan je steeds terecht bij de ijskraam. Koop een ijsje en smul erop los. Nadien kan je lekker chillen in de hangmat met je favoriete muziek op de mp3-speler. Bouw dan een zandkasteel op het strand en laat je fantasie de vrije loop gaan.

Na een dag vol avontuur kan je heerlijk ontspannen op de bank, onder de parasol. Laat het afval in de afvalbak en maak het strand helemaal proper met de bezem. Misschien vind je wel een verborgen schat met de metaaldetector of luister je naar de leukste hits op de radio. Kortom, er is genoeg plezier te beleven met de accessoire-elementen zoals kajak met peddel, strandwachttoren, megafoon, verrekijker, volleybalnet en bal, hangmat, twee bomen, mp3-speler, ijskraam met ijsje en extra hoorntje, bankbiljet, parasol, camera, zandkasteel, schep, emmer, afvalbak, bezem, banaan, goudkleurig munt-element, metaaldetector en radio.

Deze personenset gaat je LEGO stad helemaal opfleuren! Bestel hem vandaag nog en beleef een onvergetelijke zomer boordevol strandplezier. Jouw LEGO stad krijgt de beste buurtbewoners die je je maar kan wensen. Laat de bevolking van je stad groeien en voeg Plezier aan het Strand toe aan je LEGO-avonturen. Veel bouw- en speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 34.95 (24-05-2023) € 34.95 (24-05-2023) € 34.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41775

Unikitty™! verzamelobjectserie 1

foto van lego set5007535

Dr. Flieber Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.