Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Minifigures Series 22 – 6 pack 66700

Duik in de spannende wereld van LEGO met de LEGO set 66700! Deze verzameling kleurrijke en unieke minifiguren voegt een extra dimensie toe aan je LEGO sets. Ontdek exclusieve personages, verpakt in mysterieuze zakken met accessoires. Geschikt voor fans vanaf 5 jaar. Bestel nu met korting! Op=Op!

Waar is LEGO Minifigures Series 22 – 6 pack 66700 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
57
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
66700
lego insiders punten icoon
195
punten

Kom en ontdek de spannende wereld van LEGO met de LEGO set 66700! Speciaal ontworpen voor jong en oud, deze verzameling van kleurrijke en unieke minifiguren laat je fantasie de vrije loop en voegt een extra dimensie toe aan je bestaande LEGO sets.

Deze gloednieuwe Minifigures Serie 22, uitgebracht in januari 2022, zit boordevol exclusieve LEGO karakters die je kunt verzamelen en tentoonstellen, of gebruiken voor creatieve drama en avontuurlijke verhalen. Zeg "Hallo!" tegen een betoverende reeks van personages, waaronder de Vogelkenner, de Chilikostuumfan, de Kampioen Kunstrijden, de Boself, het Paard en de Bruidegom, de Nachtbeschermer, de Wasberenkostuumfan, de Robotreparatietechnicus, het Ruimtewezen, de Sneeuwbewaker, de Troubadour en de Rolstoelracer.

Elke LEGO minifiguur is zorgvuldig vervaardigd en tot in de kleinste details uitgewerkt. Ze komen in een verzegelde 'mysterieuze' zak met één of meerdere accessoires en een verzamelaarsleaflet. Het is de perfecte cadeau voor fans van LEGO, jong en oud, en laat gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht verschijnen.

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen hun LEGO collectie eindeloos uitbreiden met deze leuke Minifigures Serie 22. Voeg een vleugje avontuur toe aan je bouwwerken of creëer je eigen unieke verhaallijnen met deze levendige personages. Speel alleen of samen met vrienden en familie en beleef eindeloos plezier met deze kleurrijke en gevarieerde figuren.

Of je nu een fanatieke verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws en verrassends voor je LEGO sets, deze LEGO set 66700 is precies wat je nodig hebt. Geef je LEGO creaties een persoonlijk tintje met deze unieke minifiguren en maak ze nog levendiger en interessanter.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de eindeloze mogelijkheden van LEGO met de LEGO set 66700 Minifigures Serie 22. Verzamel ze allemaal, speel met ze, exposeer ze en maak je eigen LEGO universum vol avontuur en plezier. Je zult versteld staan ​​van de verbeeldingskracht die deze kleine LEGO figuren kunnen inspireren.

Bestel nu de LEGO set 66700 Minifigures Serie 22 en laat je creativiteit de vrije loop! Maak je LEGO bouwwerken nog leuker en levendiger met deze unieke en kleurrijke minifiguren. Use code '66700' voor een exclusieve korting op je bestelling en verzamel ze allemaal!

Let op: Op = Op! Deze Limited Edition LEGO minifiguren zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Wacht niet te lang en voeg deze speciale serie toe aan je LEGO collectie voordat ze uitverkocht zijn.

Laatste update: 2023-12-29 09:44:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006626

Butterfly Girl Plush

foto van lego set5007886

Large Skeleton Ceramic Mug – Green

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.