Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Minifigures Series 25 6 Pack 66763

De Lego Minifiguren Serie 25 6 Pack is het ideale cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar. Elke multipack bevat 6 willekeurige figuren uit de Serie 25 range, met in totaal 12 figuren om te verzamelen. Met diverse personages zoals een sprinter, detective en fitnessinstructeur, biedt deze set eindeloos speelplezier en stimuleert het de verbeelding. Maak je collectie compleet en geniet van het bouwen en spelen met deze unieke figuren!

Waar is LEGO LEGO® Minifigures Series 25 6 Pack 66763 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
52
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
66763
lego insiders punten icoon
195
punten

Ben je op zoek naar een geweldig cadeau van LEGO® voor kinderen vanaf 5 jaar met veel speelgoed in één pakket? Je hebt het hier gevonden met de LEGO Minifiguren Serie 25 6 Pack! Elke multipack bevat een willekeurige selectie van 6 verzamelbare figuren uit de Serie 25 range (71045), en er zijn er in totaal 12 om te verzamelen voor display of om spannend rollenspel te inspireren.

De 12 verzamelbare speelgoedfiguren in deze serie worden geleverd met een authentiek accessoire. De minifiguren zijn onder andere: Triceratops Kostuum Fan, Sprinter, Film Noir Detective, Treinkind, Geitenhoeder, Vampieren Ridder, Dierenverzorger, Fitness Instructeur, E-Sports Gamer, Paddenstoel Elfje, Krijgslustige Barbaar en Harpij.

Een LEGO Minifiguren Serie 25 6 Pack is een leuk cadeau voor kinderen die een verrassing verdienen. Elk multipack speelgoed wordt geleverd met een bouwhandleiding om ervoor te zorgen dat elk personage snel in elkaar kan worden gezet. Deze set unieke verzamelbare speelgoedfiguren is een geweldige kans voor kinderen om urenlang zelfstandig te spelen of plezier te hebben met vrienden terwijl ze spannende avonturen beleven.

Met de LEGO Minifiguren Serie 25 6 Pack kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten gaan en hun eigen verhalen bedenken met deze diverse personages. Of het nu gaat om het ontdekken van mysterieuze aanwijzingen als een detective, het temmen van wilde dieren als een dierenverzorger, of het vechten tegen monsters als een krijgslustige barbaar, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze LEGO set biedt niet alleen plezier voor kinderen, maar ook voor volwassenen die nog steeds genieten van het bouwen en verzamelen van LEGO figuren. Creëer je eigen display met alle 12 figuren uit de Serie 25 en geniet van het bewonderen van deze unieke en gedetailleerde minifiguren.

Met een mix van fantasierijke personages zoals een geestige paddenstoel elfje en een stoere Harpij, biedt deze serie voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar schattige en grappige figuren of stoere en mysterieuze karakters, de Serie 25 heeft het allemaal.

Dus waar wacht je nog op? Voeg deze LEGO Minifiguren Serie 25 6 Pack toe aan je collectie en laat je fantasie de vrije loop terwijl je speelt en bouwt met deze unieke en diverse speelgoedfiguren. Verzamel alle 12 figuren en beleef eindeloos speelplezier met LEGO!

Laatste update: 2024-04-01 10:19:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.