Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO DE LEGO® BATMAN FILM serie 2 71020

Voeg spannende nieuwe speeldimensies toe aan je LEGO sets met de exclusieve Limited Edition LEGO DC minifiguren. Bouw en speel je favoriete actiescènes uit DE LEGO BATMAN FILM na met figuren zoals Zwempak Batman, Vakantie Robin en Disco Harley Quinn. Verzamel ze allemaal, ruil met je vrienden en beleef eindeloos speelplezier in het LEGO Batman universum. Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO DE LEGO® BATMAN FILM serie 2 71020 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
8
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-03-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71020
lego insiders punten icoon
30
punten

Voeg een heleboel spannende nieuwe speeldimensies toe aan je LEGO sets met deze geweldige minifiguren! Deze exclusieve Limited Edition verzamelfiguren zijn de perfecte aanvulling op de eerste DE LEGO BATMAN FILM serie. Ga op nieuwe avonturen vol actie met figuren als Zwempak Batman™, Vakantie Robin™, Vakantie The Joker™, Disco Harley Quinn™, Vakantie Alfred Pennyworth™, Vakantie Batgirl™, Doctor Phosphorus™, Clock King™, Batmeerman™, Killer Moth™, Jor-El™, Generaal Zod™, Apacheleider™, Bat-Merch Batgirl™, Hugo Strange™, Disco Alfred Pennyworth™, Black Canary™, Black Vulcan™, Wonder Twin Zan™ en Wonder Twin Jayna™.

Elke LEGO DC minifiguur zit in een verzegeld mysteriezakje inclusief een of meerdere accessoire-elementen, plus een informatieboekje en een displayvoetje bedrukt met het cool uitziende Batman™ logo (nieuw vanaf januari 2018). Maar dat is nog niet alles! Deze minifiguren hebben ook individuele kenmerken en achtergrondverhalen die je helpen om je eigen spannende avonturen te bedenken.

Deze serie bevat 20 Limited Edition LEGO minifiguren waarmee je al je favoriete actiescènes uit DE LEGO BATMAN FILM kunt bouwen en naspelen! Combineer ze met je andere LEGO bouwsets voor oneindig veel speelmogelijkheden en creëer je eigen epische avonturen in het LEGO Batman universum.

En het beste van alles is dat je de minifiguren kunt ruilen met je vrienden om je collectie compleet te maken. Verzamel ze allemaal en word de ultieme meesterbouwer van LEGO DC minifiguren!

Deze minifiguren zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook volwassenen kunnen er eindeloos plezier aan beleven. Verzamel ze, speel met ze, en bewaar ze in je LEGO Batman themakamer! Ze zijn een geweldige toevoeging aan elke LEGO verzameling en zijn perfect om cadeau te geven aan LEGO fans van alle leeftijden.

Let wel op: in elk mysteriezakje vind je 1 van de 20 figuren uit de collectie. We kunnen helaas niet ingaan op verzoeken voor specifieke minifiguren. Maar maak je geen zorgen, want bij aankoop van meerdere mysteriezakjes kan het zijn dat je dubbele figuren krijgt. Dat betekent alleen maar meer mogelijkheden om te ruilen met je vrienden en nieuwe figuren te verzamelen!

Kortom, de LEGO set 71020 met de exclusieve LEGO DC minifiguren is een must-have voor zowel jongeren als volwassenen. Voeg ze toe aan je LEGO verzameling, gebruik ze om je eigen avonturen te bedenken, en beleef eindeloos speelplezier in het LEGO Batman universum. Bestel vandaag nog en laat de LEGO avonturen beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007195

2.0 Aanpasbare liniaal met minifiguur

foto van lego set5007558

Meisje in vossenpak knuffel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.