Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO THE LEGO® MOVIE 2 71023

Ben je fan van DE LEGO FILM 2? Verzamel dan de exclusieve limited edition LEGO Minifiguren 71023 THE LEGO MOVIE 2. Elke minifiguur zit verpakt in een mysteriezakje, dus het is een verrassing welk personage je krijgt. Deze serie bevat 20 personages met unieke designs en accessoires. Verzamel ze allemaal en beleef eindeloos speelplezier! Bestel vandaag nog je mysteriezakje(s) en laat je verrassen!

Waar is LEGO THE LEGO® MOVIE 2 71023 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
7
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71023
lego insiders punten icoon
30
punten

Ben je fan van de hilarische avonturen van DE LEGO® FILM 2 en wil je deze na kunnen spelen en je eigen verhalen bedenken? Dan is de collectie LEGO Minifiguren 71023 THE LEGO MOVIE 2 echt iets voor jou! Vanaf februari 2019 kun je deze exclusieve limited edition personages bemachtigen, compleet met een heleboel gave accessoires en coole kostuums. Maak je klaar voor gloednieuwe avonturen met Super Remix Emmet, Gevechtsklare Lucy, Apocalyps Benny, Girafjongen, Krijtjesmeisje, Sherry Krabpaal & Scarfield, Hula Lula, Watermeloenkerel, Flashback Lucy, het Moerasmonster, Snoeprapper, President Business aan het golfen, Apocalypsstad Abe, Veste Vriend Rex, Kitty Pop, Dorothy Gale & Toto, Laffe Leeuw, Vogelverschrikker, Blikken Man en een figuur van Unikitty!

Elke minifiguur die je kunt verzamelen zit verpakt in een mysteriezakje. Het is dus een verrassing welk personage je krijgt, maar dat maakt het juist extra leuk! Je weet nooit welk personage je zult krijgen en dat maakt het verzamelen nog spannender. In elk mysteriezakje zit ook een informatieboekje met meer informatie over het personage en een uniek displayvoetje om je minifiguur tentoon te kunnen stellen.

Deze serie LEGO Minifiguren bevat in totaal 20 limited edition personages uit DE LEGO FILM 2. Elk personage heeft een uniek design en komt met zijn eigen accessoires en kostuums. Van Emmets hoofdtelefoonpruik, Lucy's capuchon en de golfclub van President Business tot aan een apocalypskat, Abraham Lincoln-hoofddeksel, de Fedora-hoed/pruik van Rex, een watermeloenkostuum, een giraffenkostuum, Dorothy's haarstukje, de hoed van Blikken Man, de hoed van de Vogelverschrikker en de manen van de Laffe Leeuw. Met al deze accessoires kun je eindeloos combineren en je eigen scènes creëren.

Deze LEGO Minifiguren zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook perfect om te combineren met al je andere LEGO bouwsets. Verzamel ze allemaal en voeg ze toe aan je verzameling, zodat je nog meer mogelijkheden hebt om te spelen en te bouwen. Bouw je eigen avonturen en laat je fantasie de vrije loop met deze geweldige minifiguren.

Als je samen met je vrienden speelt en allemaal een mysteriezakje hebt, kunnen jullie de minifiguren ruilen om jullie collectie compleet te maken. Misschien hebben jullie dubbele figuren en kunnen jullie elkaar helpen om de ontbrekende personages te vinden. Het ruilen van minifiguren maakt het verzamelen nog leuker en zorgt ervoor dat je altijd iets nieuws kunt ontdekken.

Let op: in elk mysteriezakje zit één van de 20 DE LEGO FILM 2 personages uit de collectie. Het is helaas niet mogelijk om specifieke minifiguren te kiezen bij het bestellen. Als je meerdere mysteriezakjes koopt, kan het voorkomen dat je dezelfde personages krijgt. Maar dat betekent ook dat je deze kunt ruilen met je vrienden om zo een complete collectie te krijgen.

Dus als je enthousiast bent over DE LEGO FILM 2 en dol bent op verzamelen, mag je deze exclusieve limited edition LEGO Minifiguren 71023 THE LEGO MOVIE 2 zeker niet missen! Verzamel ze allemaal, speel de leukste scènes na en beleef eindeloos plezier met deze geweldige collectie. Bestel je mysteriezakje(s) vandaag nog en laat je verrassen door welk personage je zult krijgen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006955

Opberghoofd – groot, gek

foto van lego set5007877

Large Happy Boy Ceramic Mug

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.