Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Serie 19 71025

Maak kennis met de opwindende nieuwe wereld van LEGO® met de LEGO Minifiguren Serie 19! Deze serie bestaat uit unieke karakters die je fantasie prikkelen. Elke minifiguur is verpakt in een mysteriezakje en bevat accessoire-elementen. Combineer ze met je bestaande LEGO sets en ruil ze met je vrienden om je collectie compleet te maken. Bouw, speel en fantaseer met de LEGO Minifiguren Serie 19!

Waar is LEGO Serie 19 71025 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
71025
lego insiders punten icoon
0
punten

Maak kennis met de opwindende nieuwe wereld van LEGO® met de LEGO Minifiguren Serie 19! Deze serie, die vanaf september 2019 verkrijgbaar is, bestaat uit een kleurrijke verzameling van unieke LEGO karakters die je fantasie zeker zullen prikkelen. Of je nu een jongere of een volwassen LEGO fan bent, deze minifiguren zorgen voor eindeloze avonturen en speelmogelijkheden.

In Serie 19 vind je onder andere een enthousiaste hondenoppas, een drieste gamekampioen, een stoere rugbyspeler en zelfs een man in een grappig berenpak! Maar dat is nog niet alles - je komt ook een man in een smakelijk pizzapak, een ruimtepremiejager, een apenkoning en zelfs een programmeur tegen. En dat is nog maar een kleine greep uit deze geweldige verzameling.

Elke LEGO minifiguur in Serie 19 is verpakt in een spannend mysteriezakje, zodat je nooit weet welk karakter je zult krijgen. Elk zakje bevat ook één of meerdere accessoire-elementen, een informatieboekje en een displayvoetje. Zo kun je je minifiguur tentoonstellen en je eigen LEGO wereld creëren.

Wat deze serie nog specialer maakt, is dat je de minifiguren kunt combineren met je bestaande LEGO sets. Of je nu een bouwproject aan het voltooien bent of je eigen LEGO stad aan het bouwen bent, deze Serie 19 minifiguren geven je talloze mogelijkheden om je creativiteit te uiten.

En er is nog meer goed nieuws - je kunt de minifiguren ruilen met je vrienden om je collectie compleet te maken! Dus als je een minifiguur hebt waar je niet zo dol op bent en je vriend heeft er een die je graag wilt, kun je ze gewoon ruilen. Zo wordt verzamelen en spelen met deze Serie 19 minifiguren nog leuker en spannender.

We moeten wel even vermelden dat elke mysteriezakje slechts één minifiguur bevat, dus je weet nooit welk karakter je krijgt. Helaas kunnen we niet ingaan op verzoeken om specifieke minifiguren te leveren. Als je meer dan één mysteriezakje koopt, kan het zelfs voorkomen dat je dezelfde minifiguren krijgt. Maar dat is juist het avontuurlijke en verrassende aspect van deze Serie 19 collectie!

Dus waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je je LEGO sets klaar hebt staan, want met de LEGO Minifiguren Serie 19 kun je je eigen avonturen bouwen en beleven. Duik in de kleurrijke wereld van deze unieke karakters en laat je creativiteit de vrije loop. Ontdek de mogelijkheden, verzin nieuwe verhalen en laat je fantasie de vrije loop!

Wacht niet langer en voeg deze geweldige LEGO Minifiguren Serie 19 toe aan je verzameling. Of je nu een jongere bent die dol is op spannende avonturen of een volwassene die zijn jeugdherinneringen oprakelt, deze minifiguren zullen je zeker verrassen en vermaken. Bestel ze vandaag nog en begin met bouwen, spelen en fantaseren met de LEGO Minifiguren Serie 19!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71029

Serie 21

foto van lego set854234

Chili Girl Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.