Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Muppets 71033

De LEGO set 71033 bestaat uit 12 gedetailleerde minifiguren van je favoriete Muppets karakters, zoals Kermit de Kikker en Miss Piggy.
Elk figuur zit in een verrassingszakje met accessoires en een informatieboekje.
Deze limited edition serie is perfect voor kinderen en fans van alle leeftijden.
Bestel nu en ontdek welke Muppets karakters jij krijgt!

Waar is LEGO De Muppets 71033 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 359.9919-09-2024

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
6
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
71033
lego insiders punten icoon
30
punten

Ontmoet nu je favoriete Muppets karakters met de LEGO® Minifiguren De Muppets (71033). Deze limited edition serie is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar en volwassen fans. Met deze verzameling kun je eindeloos spelen en bouwen en de fantasie de vrije loop laten gaan.

De set bestaat uit 12 zorgvuldig vervaardigde en uiterst gedetailleerde LEGO minifiguren, namelijk Animal, Beaker, Dr. Bunsen Honeydew, Fozzie Beer, Gonzo, Janice, Kermit de Kikker, Miss Piggy, Rowlf de Hond, Statler, de Zweedse Kok en Waldorf. Elke minifiguur zit verborgen in een verzegeld verrassingszakje, samen met één of meer accessoires en een informatieboekje.

Ontdek welke unieke Muppets karakters er in jouw zakje zitten en voeg ze toe aan je verzameling. Of gebruik ze om je favoriete scènes uit de show na te spelen. Dankzij de accessoires kun je nog creatiever zijn en je eigen verhaallijn bedenken. De bouwbare Disney's De Muppets personages zijn een geweldig cadeau voor Muppets fans van alle leeftijden.

Kinderen zijn gek op LEGO® minifiguren omdat ze hun fantasie prikkelen en creativiteit en zelfvertrouwen helpen ontwikkelen. Het bouwen en spelen met de minifiguren is een geweldige activiteit om alleen of met vriendjes te doen. Deze limited edition serie is een nostalgische verrassing voor kinderen en fans van alle leeftijden.

Bij LEGO staat veiligheid hoog in het vaandel. De LEGO® onderdelen worden al sinds 1958 geproduceerd volgens strikte industrienormen, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. De onderdelen worden grondig getest om aan de wereldwijde veiligheidsnormen te voldoen. Met LEGO kun je dus veilig bouwen en spelen.

Kortom, met de LEGO® Minifiguren De Muppets (71033) maak je kennis met een buitengewone verzameling plezier. Verzamel ze allemaal en laat de fantasie de vrije loop gaan! Bestel nu jouw verrassingspakketje en ontdek welke Muppets karakters er in zitten.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.99 (13-07-2022) € 359.99 (11-05-2023) € 126.74

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006955

Opberghoofd – groot, gek

foto van lego set5007876

Large Winking Girl Ceramic Mug

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.