Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Minifiguren Serie 24 71037

Ontdek de magie van LEGO met de geweldige LEGO Minifiguren Serie 24! Deze verzamelbare verrassingszakjes bevatten 12 unieke personages, zoals een T. rex fan, een rococo-aristocraat en een robotstrijder. Met minstens één accessoire en een informatieboekje. Bouw je eigen avonturen en beleef eindeloos speelplezier. Bestel nu en laat je verrassen!

Waar is LEGO LEGO® Minifiguren Serie 24 71037 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
8
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71037
lego insiders punten icoon
30
punten

Ontdek de magie van LEGO met de geweldige LEGO Minifiguren Serie 24 (71037) verrassingszakjes! Deze fantastische personages zorgen voor urenlang speelplezier en zijn perfect om te verzamelen, neer te zetten of je eigen avonturen mee te beleven.

Deze collectie minifiguren is een absolute must-have voor zowel kinderen als volwassen verzamelaars. Met 12 unieke personages, waaronder een fan in T. rex pak, een rococo-aristocraat, een robotstrijder en nog veel meer, is er voor ieder wat wils. Elk verrassingszakje bevat een minifiguur met minimaal één accessoire en een informatieboekje voor verzamelaars.

Laat je fantasie de vrije loop en duik in een wereld vol avontuur met deze LEGO Minifiguren Serie 24. Verzamel ze allemaal en bouw je eigen LEGO universum! Speel alleen of samen met vrienden en beleef spannende verhalen die je keer op keer opnieuw kunt beleven. Met deze minifiguren zijn de mogelijkheden eindeloos.

Deze LEGO Minifiguren Serie 24 is het ideale cadeau voor LEGO fans. De exclusieve en limited edition minifiguren geven een extra speciaal tintje aan je verzameling en zorgen voor urenlang speelplezier. Geef deze set cadeau aan een kind dat een beloning verdient of verwen jezelf met deze unieke collectie.

Als je kiest voor LEGO, kies je voor kwaliteit. LEGO stenen worden al meer dan 60 jaar zo gemaakt dat ze altijd perfect op elkaar passen. Met LEGO weet je dat je altijd kunt bouwen op de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien voldoen alle LEGO bouwonderdelen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, dus je kunt met een gerust hart spelen.

Ontdek de spannende wereld van LEGO Minifiguren Serie 24 en laat je verbeelding de vrije loop. Verzamel de personages, bouw je eigen avonturen en beleef eindeloos speelplezier. Met deze verrassingszakjes haal je de magie van LEGO in huis! Of je nu een jonge bouwer bent of een volwassen verzamelaar, deze minifiguren zijn een absolute must-have. Bestel nu en laat je verrassen door de fantastische LEGO Minifiguren Serie 24!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5008127

Mystery Minifigure Mini-Puzzle Animal Edition

foto van lego set5006858

Statue of Liberty Bag Tag

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.