Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kamperen met Bunnie 77047

Bouw je eigen wereld en ontdek de ongelofelijke wereld van Animal Crossing met de Kamperen met Bunnie LEGO set! Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar en biedt urenlang speelplezier. Met de vele accessoires en speelfuncties kunnen kinderen hun eigen avonturen creëren en hun kampeerplek naar eigen smaak inrichten. Er zijn eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spelplezier. Deze LEGO set is ook een geweldig cadeau voor volwassen fans van Animal Crossing.

Waar is LEGO Kamperen met Bunnie 77047 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Animal Crossing™ sets

aantal lego stenen icoon
164
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
77047
lego insiders punten icoon
130
punten

Welkom in de wereld van Animal Crossing™ met de Kamperen met Bunnie (77047) LEGO set! Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar en biedt een spannende bouwervaring die gebaseerd is op de populaire videogames. Met deze speelset kunnen meisjes en jongens een leuke kampeerplek opzetten voor het schattige konijntje Bunnie en haar avonturen op het platteland beleven.

De Kamperen met Bunnie set is een geweldig cadeau voor creatieve kinderen die dol zijn op de Animal Crossing games. Met de vele accessoires kunnen ze de set volledig personaliseren en naar hun eigen smaak inrichten. Ze kunnen het kampeerleven naspelen met het insectennet, de schep en de bijl, bekende gereedschappen uit de games die het spelplezier vergroten.

Deze set bevat ook een speciaal mechanisme waarmee Bunnie met behulp van een polsstok over de rivier kan springen. De tent kan open en dicht, zodat Bunnie heerlijk kan slapen en uitgerust op avontuur kan gaan. Kinderen kunnen de bouwplaten opnieuw indelen en het tafereel versieren met de vele accessoires, waardoor er eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spelplezier ontstaan.

LEGO Animal Crossing speelsets geven kinderen die zich graag creatief uiten, het plezier van de game in eigen handen. Met de Kamperen met Bunnie set kunnen kinderen hun eigen verhalen bedenken en avonturen beleven in de wereld van Animal Crossing. Deze set is slechts het begin van een ongelofelijk avontuur!

En dat is nog niet alles! De Kamperen met Bunnie set is slechts een van de vele LEGO Animal Crossing sets die beschikbaar zijn. Kinderen kunnen hun verzameling uitbreiden door de verschillende sets te combineren en hun eigen bouwbare dierenwereld te creëren. Er is geen limiet aan de creativiteit en verbeelding!

De Kamperen met Bunnie set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook een geweldig cadeau voor volwassen fans van Animal Crossing. Herbeleef je favoriete momenten uit de game en breng je liefde voor de serie tot leven met deze prachtige LEGO set. Het is een ideaal cadeau voor speciale gelegenheden of de feestdagen.

Deze 164-delige set heeft een standaardopstelling van circa 9 cm hoog, 20 cm breed en 17 cm diep. Met de eenvoudig te volgen bouwinstructies kunnen kinderen snel aan de slag en hun eigen kampeerplek creëren. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de magie van Animal Crossing met LEGO!

Kortom, de Kamperen met Bunnie LEGO set is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassen fans van Animal Crossing. Met de vele accessoires en speelfuncties beleef je urenlang speelplezier en creëer je je eigen avonturen. Bouw je eigen wereld en ontdek de ongelofelijke wereld van Animal Crossing met LEGO!

Laatste update: 2024-01-11 21:59:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set77050

Nooks hoek en Rosies huis

foto van lego set77049

Isabelle op visite

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.