Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kapp'ns eilandrondvaart 77048

Ga op avontuur naar het Animal Crossing eiland met de LEGO Animal Crossing Kapp'ns eilandrondvaart bouwset. Verken het eiland, vang vissen en verzamel klingels. Met de verplaatsbare bouwplaten kun je het eiland steeds opnieuw vormgeven en je eigen verhalen bedenken. Een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op videogames en creatief spelen. Combineer de set met andere LEGO Animal Crossing sets om het diereneiland verder uit te breiden. Stap aan boord en ontdek de wereld vol avontuur en mogelijkheden!

Waar is LEGO Kapp'ns eilandrondvaart 77048 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Animal Crossing™ sets

aantal lego stenen icoon
233
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
77048
lego insiders punten icoon
195
punten

Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen avonturen met de LEGO® Animal Crossing™ Kapp'ns eilandrondvaart (77048) bouwset! Deze set is speciaal ontworpen voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en neemt ze mee naar het geliefde onbewoonde eiland uit hun favoriete videogame.

Samen met Kapp'n de schildpad ga je op avontuur naar het Animal Crossing eiland. Daar ontmoet je de schattige eekhoorn Marshal en samen gaan jullie op ontdekkingstocht. Graven naar klingels, bamboe verzamelen, vissen vangen, er is zoveel te doen! Met de hengel kun je de meest kleurrijke en bijzondere vissen vangen, die je vervolgens kunt verkopen voor nog meer klingels. En als je geluk hebt, kun je zelfs een heremietkreeft vinden!

Maar het avontuur houdt niet op bij het verkennen en verzamelen. Na een leuk rollenspel kun je creatief aan de slag met het opnieuw indelen van de bouwplaten. Elk element is verplaatsbaar, waardoor je eindeloos kunt variëren en elke keer een nieuw avontuur kunt beleven. Met je eigen creativiteit en fantasie kun je het eiland steeds opnieuw vormgeven en je eigen verhalen bedenken voor je Animal Crossing™ personages.

Deze LEGO® Animal Crossing™ bouwset is niet alleen ontzettend leuk om mee te spelen, maar ook een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. Kinderen die dol zijn op videogames en creatief spelen zullen hier uren plezier aan beleven. En het mooie is, je kunt de set combineren met andere LEGO® Animal Crossing™ sets (apart verkrijgbaar) om het onbewoonde diereneiland van je kind nog verder uit te breiden.

Met deze 233-delige bouwset ben je niet snel uitgespeeld. Het eiland is ongeveer 9 cm hoog, 28 cm breed en 17 cm diep in de standaardopstelling. Dus genoeg ruimte voor al je avonturen en verhalen!

Kortom, met de LEGO® Animal Crossing™ Kapp'ns eilandrondvaart bouwset kunnen kinderen hun favoriete videogame tot leven brengen en eindeloos plezier beleven. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek een wereld vol avontuur en mogelijkheden, allemaal in één bouwset!

Dit is dé gift voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar die van Animal Crossing houden en graag hun eigen verhalen willen bouwen. Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord van Kapp'n's boot en ga op avontuur in de LEGO® Animal Crossing™ wereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set77050

Nooks hoek en Rosies huis

foto van lego set77046

Julians verjaardagsfeestje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.