Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Isabelle op visite 77049

Beleef avonturen in de LEGO set 77049, geïnspireerd op de Animal Crossing™ games. Met deze set kunnen kinderen hun favoriete scènes uit het spel naspelen en nieuwe verhalen verzinnen. De set bevat meubels, accessoires en modulaire bouwplaten, waardoor kinderen hun eigen wereld kunnen creëren. Het stimuleert creativiteit en fantasie. Deze 389-delige set is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en wordt geleverd met digitale bouwinstructies. Haal nu deze geweldige LEGO set in huis en bouw je eigen Animal Crossing™ avontuur!

Waar is LEGO Isabelle op visite 77049 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Animal Crossing™ sets

aantal lego stenen icoon
389
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
77049
lego insiders punten icoon
260
punten

Laat je fantasie de vrije loop en beleef avonturen geïnspireerd op de Animal Crossing™ games met de Isabelle op visite (77049) LEGO set! Deze speelgoedset is perfect voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en stelt hen in staat om hun favoriete scènes uit het spel na te bouwen en nieuwe verhalen te verzinnen.

Kom binnen bij Fauna's huis en ga op ontdekking met Isabelle. Het interieur van het huis is helemaal in Fauna's kleuren en zit vol met herkenbare details. Maar dat is nog niet alles! Deze set biedt ook een heleboel nieuwe mogelijkheden om creatieve verhalen te bedenken voor de personages.

Stel je voor dat je de katapult afvuurt om de ballon met het cadeau te laten knappen. Of check de telefoon voor berichten en post een brief. Help de minifiguren met het water geven van de tuin en pluk een appel uit de boom. Op de werkbank ligt een doe-het-zelfplan en in de boom zit een verrassing verborgen. Met de Isabelle op visite set kunnen kinderen de meubels verplaatsen, de raamkozijnen verwisselen en zelfs de bouwplaten opnieuw indelen om het huis een nieuwe look te geven.

De LEGO Animal Crossing™ Isabelle op visite set is gebaseerd op de populaire videogame en biedt urenlang speelplezier voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Deze uitgebreide set stimuleert kinderen om hun eigen verhalen te bedenken en hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Met deze set kunnen kinderen hun model helemaal aanpassen naar eigen inzicht en nieuwe verhalen creëren met de personages. De set bevat 2 minifiguren, namelijk Isabelle en Fauna, en herkenbare elementen zoals de werkbank en de vliegende ballon met cadeau.

De set wordt geleverd met talloze accessoires en modulaire bouwplaten, zodat kinderen kunnen experimenteren en het huis telkens een nieuwe look kunnen geven. Deze LEGO set biedt eindeloos speelplezier en is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid, zoals een verjaardag. Fans van de Animal Crossing™ videogames zullen urenlang genieten van het aanpassen en vertellen van unieke verhalen met deze set.

En het beste nieuws is dat deze set ook digitale bouwinstructies bevat! Met de LEGO Builder app kunnen kinderen de digitale versie van de bouwinstructies raadplegen en stap voor stap hun set in elkaar zetten. Zo wordt het bouwproces nog leuker en interactiever!

Deze LEGO set is niet alleen leuk voor gamefans, maar ook voor ouders die hun kinderen willen stimuleren om hun creativiteit te gebruiken en de wereld van Animal Crossing™ te verkennen. En het beste van alles is dat dit bouwspeelgoed kinderen toestaat om hun fantasie de vrije loop te laten zonder dat ze achter een scherm hoeven te zitten.

De afmetingen van deze 389-delige set zijn ongeveer 17 cm hoog, 25 cm breed en 16 cm diep in de standaardopstelling. Dit betekent dat het eindresultaat een indrukwekkend model is dat zeker de aandacht zal trekken.

Ontdek nu de LEGO Animal Crossing™ Isabelle op visite set en laat je fantasie de vrije loop! Beleef avonturen, bedenk nieuwe verhalen en creëer je eigen unieke wereld. Deze set is een perfect cadeau voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar en biedt urenlang speelplezier voor het hele gezin. Waar wacht je nog op? Haal nu deze geweldige LEGO set in huis en bouw je eigen Animal Crossing™ avontuur!

Laatste update: 2024-01-11 22:03:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set77047

Kamperen met Bunnie

foto van lego set77048

Kapp'ns eilandrondvaart

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.