Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Nooks hoek en Rosies huis 77050

Ontdek de magische wereld van Animal Crossing met het bouwspeelgoed Nooks hoek en Rosies huis (77050)! Deze set is perfect voor kinderen vanaf 7 jaar en biedt eindeloos speelplezier. Bouw je eigen scènes uit de game en bedenk spannende avonturen voor de minifiguren van Tom Nook en Rosie. Met herkenbare details uit de game kunnen kinderen zich helemaal in de wereld van Animal Crossing wanen. Personaliseer de gebouwen en accessoires naar eigen smaak en speel urenlang creatief, zowel alleen als samen met anderen. Bestel nu deze gedetailleerde set met 535 delen en beleef eindeloos speelplezier in de fantastische wereld van Animal Crossing!

Waar is LEGO Nooks hoek en Rosies huis 77050 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Animal Crossing™ sets

aantal lego stenen icoon
535
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-03-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
77050
lego insiders punten icoon
487
punten

Ontdek de magische wereld van Animal Crossing™ met het fantastische bouwspeelgoed Nooks hoek en Rosies huis (77050)! Deze set is perfect voor meisjes en jongens vanaf 7 jaar die dol zijn op de populaire videogameserie en biedt eindeloze speelmogelijkheden. Met deze set kunnen kinderen hun eigen scènes uit de Animal Crossing games bouwen en spannende avonturen bedenken voor de minifiguren van Tom Nook en Rosie.

Dit bouwset is een geweldig cadeau voor verjaardagen en speciale gelegenheden voor alle fans van Animal Crossing. De set bevat herkenbare details uit de game, waardoor kinderen zich helemaal in de wereld van Animal Crossing kunnen wanen. Ze kunnen de charmante winkel van Tom Nook verkennen, waar hij allerlei spullen verkoopt zoals doe-het-zelfplannen, bloemzaadjes, aas en gereedschap in ruil voor de bekende klingels. Daarna kunnen ze samen met Tom Nook een gezellig kopje thee drinken in het huis van Rosie de kat, dat ook vol zit met bekende elementen uit de game.

Kleine bouwers zullen dol zijn op het aanpassen van de modulaire bouwplaten en het verplaatsen van de accessoires om de gebouwen helemaal naar hun eigen smaak te maken. Met zo veel speelmogelijkheden kunnen kinderen zich urenlang creatief vermaken, zowel alleen als samen met hun ouders en vrienden.

Deze gedetailleerde set bevat Nooks hoek en Rosies huis, twee bekende gebouwen uit de Animal Crossing serie. Het bouwspeelgoed wordt geleverd met minifiguren van Rosie en Tom Nook, talloze accessoires en verwisselbare bouwplaten. Kinderen kunnen Nooks hoek bezoeken om gereedschap te kopen of klingels te lenen en daarna naar Rosie gaan voor cupcakes, het versturen van brieven en het helpen met het verplaatsen van meubels. De set zit vol met herkenbare elementen, zoals een doe-het-zelfplan, prikbord, cupcake, aas en zelfs een boom met een verrassing erin, net zoals in het spel!

Dit bouwspeelgoed is niet alleen leuk om te geven als cadeau, maar ook om zelf mee te spelen. Het stimuleert creativiteit, verbeelding en probleemoplossend denken bij kinderen. Ze kunnen hun eigen Animal Crossing avonturen bedenken en de wereld helemaal naar hun eigen wensen aanpassen.

De set wordt geleverd met digitale bouwinstructies die beschikbaar zijn via de LEGO® Builder app. Zo kunnen kinderen op hun tablet of smartphone de instructies stap voor stap volgen en nog makkelijker bouwen.

De LEGO® Animal Crossing sets met modulaire bouwplaten en vele accessoires geven kinderen de mogelijkheid om hun eigen ontwerpen te creëren en volledige creatieve vrijheid te ervaren. Met deze set kunnen ze hun verbeelding de vrije loop laten en de wereld van Animal Crossing tot leven brengen.

Deze geweldige set bestaat uit maar liefst 535 delen en is in de standaardopstelling ongeveer 15 cm hoog, 39 cm breed en 14 cm diep. Het is een uitdagend en plezierig bouwproject voor kleine bouwers.

Dompel jezelf onder in de fantastische wereld van Animal Crossing met het bouwbare speelgoed Nooks hoek en Rosies huis. Bestel deze set nu en beleef eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2024-01-11 22:17:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set77049

Isabelle op visite

foto van lego set77048

Kapp'ns eilandrondvaart

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.