Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Fly with Dodo Airlines 77051

Stap aan boord van de LEGO Animal Crossing™ Vlieg met Dodo Airlines Luchthaven Speelset (77051) en beleef avonturen met een watervliegtuig. Verken een nieuw eiland, bouw de speelset met leuke kenmerken zoals een verkeerstoren en steiger. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen verhalen met deze set voor kinderen vanaf 7 jaar. Ontdek en pas de set aan met de LEGO Builder app. Maak plezier met de bekende Animal Crossing setting in deze creatieve speelervaring.

Waar is LEGO Fly with Dodo Airlines 77051 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Animal Crossing™ sets

aantal lego stenen icoon
292
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
77051
lego insiders punten icoon
247
punten

Stap aan boord van de LEGO Animal Crossing™ Vlieg met Dodo Airlines Luchthaven Speelset (77051) en laat je fantasie de vrije loop! Voor kinderen vanaf 7 jaar die graag op avontuur gaan met dit unieke LEGO watervliegtuig om een nieuw eiland te verkennen, net zoals in het populaire Animal Crossing videospel.


Deze speelset zit boordevol leuke kenmerken en laat kinderen hun eigen verhalen beleven in deze bekende Animal Crossing setting. Net zoals in het videospel, heeft de luchthaven speelgoed een steiger naar het strand, een verkeerstoren en een openslaande oranje poort. Zodra de meisjes en jongens het vliegtuigspeelgoed hebben gebouwd, kunnen de reizigers aan boord met het vliegtuigticket. Kinderen draaien aan de speelgoedpropeller van het watervliegtuig en bedenken hoe ze Wilbur de piloot en Tangy de minifiguren naar een nieuwe eilandbestemming sturen.


Deze set is te vinden op de LEGO Builder app, waar kinderen kunnen inzoomen en modellen in 3D kunnen draaien en ontdekken hoe ze de vlag van het luchthavenspeelgoed kunnen aanpassen. LEGO Animal Crossing speelsets brengen het plezier van de videospelserie direct in de handen van creatieve meisjes en jongens.

Laatste update: 2024-05-07 17:13:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.