Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO K.K.'s Concert at the Plaza 77052

Met LEGO set 77052, K.K.'s Concert in the Plaza, kunnen kinderen vanaf 7 jaar hun eigen Animal Crossing™ verhalen creëren. De set bevat minifiguren, accessoires en scènes uit de videogame serie. Met rollenspel en creativiteit kunnen kinderen hun favoriete momenten tot leven brengen en eindeloos spelen in de magie van Animal Crossing.

Waar is LEGO K.K.'s Concert at the Plaza 77052 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Animal Crossing™ sets

aantal lego stenen icoon
550
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
77052
lego insiders punten icoon
520
punten

Meisjes en jongens vanaf 7 jaar kunnen hun eigen verhalen creëren geïnspireerd door de Animal Crossing™ videogame serie met de K.K.'s Concert in the Plaza (77052) bouwset. Eerst bouwen ze scènes vanaf hun schermen, en dan met de LEGO® Animal Crossing 3 minifiguren en vele herkenbare speelaccessoires uit de videogameserie, kunnen ze met het rollenspel gaan waar hun verbeelding maar wil!


Kinderen kunnen zich voorbereiden op K.K.'s concert door zijn speelgoedmicrofoon van het dak van de camper te halen, doen alsof ze gitaar spelen of samen met Isabelle groepsoefeningen doen. Ze kunnen op de hoogte blijven van al het nieuws in het café met Audie, voordat ze hun bezigheden voortzet in het stadhuis, waar ze een DIY-receptenkaart kunnen krijgen, beloningen kunnen inwisselen bij de pinautomaat en de recyclebox kunnen controleren op nieuwe items. Net als in de videogame verbergt de boom een verrassing en de vlag van de Bewonersdienst is aanpasbaar. Kinderen kunnen ook de bouwplaten herschikken om de look van hun LEGO Animal Crossing set te veranderen.



Stap in de fascinerende wereld van Animal Crossing™ met de K.K.'s Concert in the Plaza (77052) bouwset! Dit is jouw kans om je favoriete videogame momenten tot leven te laten komen en je eigen avonturen te beleven met LEGO® stenen. Met dit kleurrijke en gedetailleerde speelgoed kunnen zowel jongeren als volwassenen zich onderdompelen in de magie van de Animal Crossing serie.



Verzamel al je favoriete personages uit de game, van Isabelle tot Audie, en creëer je eigen verhalen en scenario's in LEGO-vorm. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je je LEGO Animal Crossing set aanpast en aanvult met leuke accessoires en details. Van het café tot het stadhuis, elk onderdeel van deze set is ontworpen voor uren speelplezier en creativiteit.



Met de K.K.'s Concert in the Plaza bouwset haal je niet alleen een stukje Animal Crossing magie in huis, maar ook een geweldige bouwervaring. Leer hoe je structuren bouwt, objecten plaatst en personages tot leven brengt in deze interactieve LEGO set. Laat je vrienden en familie versteld staan ​​van je bouwvaardigheden terwijl je samen de wereld van Animal Crossing verkent.



Breid je LEGO collectie uit met de K.K.'s Concert in the Plaza (77052) set en ontdek de oneindige mogelijkheden van creatief spelen. Laat je inspireren door de fantastische wereld van Animal Crossing en bouw je eigen droomscenario's met LEGO stenen. Waar gaat jouw volgende avontuur naartoe in de betoverende wereld van Animal Crossing? Met deze LEGO set kun jij het bepalen!

Laatste update: 2024-05-01 15:35:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.