Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Verjaardagsclown 40348

Vier een verjaardag op een unieke en speelse manier met de LEGO BrickHeadz 40348 Verjaardagsclown! Deze set bevat een schattige bouwfiguur van een clown met kleurrijke kleding en accessoires zoals ballonnen en een taart.
Daarnaast bevat de set een stickervel met ‘Happy Birthday!’ in verschillende talen.
De Verjaardagsclown is leuk om te bouwen en ideaal als cadeau voor een verjaardag.
Bestel nu en maak het feest compleet!

Waar is LEGO Verjaardagsclown 40348 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
150
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40348
lego insiders punten icoon
75
punten

Vier een verjaardag op een unieke en speelse manier met de LEGO® BrickHeadz™ 40348 Verjaardagsclown! Deze schattige bouwfiguur biedt alle elementen die je nodig hebt om de verjaardag van een geliefde nog specialer te maken. De verjaardagsclown is tot in detail geperfectioneerd en heeft alles wat je van een feestclown verwacht: kleurrijke kleding, opvallend oranje haar en zelfs een hoge hoed. De set bevat ook accessoires zoals 2 ballonnen, een verjaardagscadeau, een verjaardagsvlag en een taart met een kaarsje.

De LEGO® BrickHeadz™ 40348 Verjaardagsclown biedt ook nog een extra verrassing! Bij de set zit een stickervel met daarop ‘Happy Birthday!’ in verschillende talen. Hierdoor kan de jarige job op een unieke en internationale manier gefeliciteerd worden!

De verjaardagsclown is niet alleen leuk en speels om te geven, maar ook ontzettend leuk om te bouwen. De set bevat BrickHeadz ogen en echte clownsdetails zoals kleurige kleding en opvallend oranje haar. De stage is daarnaast gedetailleerd weergegeven. De bouwfiguur zorgt gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de jarige job!

Breid je LEGO® BrickHeadz™ verzameling uit en voeg allerlei personages uit je favoriete films, tv-series, games en strips toe. Combineer de onderdelen van verschillende LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguren en creëer je eigen, unieke personages. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De LEGO® BrickHeadz™ 40348 Verjaardagsclown is ongeveer 12 cm hoog. De verjaardagsclown biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar is ook een fantastisch decoratief item voor elke kamer. De set is geschikt voor jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar een origineel en speels cadeau voor een verjaardag. Deze set is ook ideaal voor verzamelaars en LEGO® liefhebbers.

Klaar om een verjaardag onvergetelijk te maken? Bestel nu de LEGO® BrickHeadz™ 40348 Verjaardagsclown en maak het feest compleet!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.99 (13-07-2022) € 9.99 (13-07-2022) € 9.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set41610

Tactical Batman™ & Superman™

foto van lego set40349

Valentijnspuppy

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.