Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Halloweenspook 40351

De LEGO set 40351 Halloweenspook is een schattige toevoeging aan je Halloween decoraties.
Met een bouwbaar spook en een spookachtig tafereel, inclusief een grafsteen, pompoen en figuren van een vleermuis en spin, zorgt deze set voor een extra aandoenlijke Halloween touch.
Gemaakt van hoogwaardige LEGO-stenen, is deze set een geweldig cadeau voor echte LEGO-fans.
Met een hoogte van slechts 9 cm past het gemakkelijk in elk Halloween-ontwerp.
Bestel vandaag nog en voeg wat extra LEGO-plezier toe aan je decoraties!

Waar is LEGO Halloweenspook 40351 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
136
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-09-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40351
lego insiders punten icoon
75
punten

Op zoek naar een leuke toevoeging aan je Halloween decoraties? Zoek niet verder dan LEGO® BrickHeadz™ 40351 Halloweenspook! Je kunt het spook bouwen en neerzetten, en door de doorzichtige tegels aan de onderkant lijkt het alsof het zweeft. Het klinkt misschien eng, maar dit schattige spook is perfect voor jongeren en volwassenen die van LEGO en Halloween houden.

En dat is niet alles! De set bevat ook een compleet spookachtig Halloween tafereel, inclusief een bouwbare grafsteen, een griezelige pompoen en figuren van een vleermuis en een spin. Er is zelfs een bot en een ton om het Halloween vibe compleet te maken. Je kunt deze set opvallend in het midden van je Halloween decoraties zetten, of plaats het op een plank om je huis een extra aandoenlijke Halloween touch te geven.

Maar wat maakt deze set zo geweldig? Het spook en het tafereel zijn beide volledig gebouwd van LEGO-stenen, dus je kunt erop rekenen dat ze van hoge kwaliteit zijn en lang meegaan. Bovendien is de set een feestelijk cadeau voor echte LEGO fans, perfect voor verjaardagen, Halloween- of kerstcadeaus. Het is een leuke en creatieve manier om iemand's bouwvaardigheden en creativiteit te stimuleren.

En voor degenen die zich zorgen maken over de grootte van deze set, maak je geen zorgen! Het spook inclusief het Halloween tafereel is slechts 9 cm hoog, 11 cm breed en 5 cm diep, dus het past gemakkelijk in elk Halloween-ontwerp.

Tot slot nog een belangrijk detail voor de echte LEGO-liefhebbers: deze set is heel gemakkelijk te bouwen! Je hoeft geen expert te zijn om het spook en het tafereel in elkaar te zetten. Volg gewoon de instructies en voor je het weet, heb je een indrukwekkende LEGO-creatie die perfect past bij de meest spookachtige tijd van het jaar.

Dus waar wacht je nog op? Voeg wat extra LEGO-plezier toe aan je Halloween decoraties met LEGO® BrickHeadz™ 40351 Halloweenspook. Met zijn schattige verschijning en spookachtige tafereel is het een echte winnaar voor alle LEGO-liefhebbers over de hele wereld. Bestel vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40547

Obi-Wan Kenobi™ & Darth Vader™

foto van lego set41626

Groot & Rocket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.