Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Thanksgiving vogelverschrikker 40352

Haal de herfst in huis met de schattige LEGO BrickHeadz Thanksgiving vogelverschrikker set! Het plattelandstafereel met pompoen, wortels en omheiningselementen zorgt voor een warme en gezellige sfeer.
Met veel plezier en ontspanning bouw je deze set, die perfect is om je dankbaarheid te uiten voor de goede oogst van dit seizoen.
Een feestelijk cadeau voor LEGO fans.
Bestel nu!

Waar is LEGO Thanksgiving vogelverschrikker 40352 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
177
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40352
lego insiders punten icoon
75
punten

Haal de herfst in huis met de schattige LEGO BrickHeadz Thanksgiving vogelverschrikker set! Deze set is perfect om te bouwen om je dankbaarheid te uiten voor de goede oogst van dit seizoen. De vogelverschrikker is niet alleen heel schattig, maar bevat ook nog eens het bijbehorende plattelandstafereel met pompoen, wortels en witte omheiningselementen. Het bouwen van deze set zorgt voor veel plezier en ontspanning voor jong en oud.

Met de LEGO BrickHeadz Thanksgiving vogelverschrikker set haal je de warmte en gezelligheid van het platteland in huis. De set is zo ontworpen dat je het eenvoudig kunt neerzetten op je schoorsteenmantel, bureau, of vensterbank voor een vrolijke herfsttintje. Het is ook een perfect cadeau voor elke LEGO fan die houdt van het bouwen van schattige, charmante sets.

De set bevat een bouwbare LEGO BrickHeadz vogelverschrikker op een van stenen gebouwd plattelandstafereel met een bouwbare pompoen, wortels en witte omheiningselementen. De vogelverschrikker is ongeveer 13 cm hoog, 11 cm breed en 5 cm diep. Het is een feestelijk cadeautje voor echte LEGO fans.

Met de LEGO BrickHeadz Thanksgiving vogelverschrikker set kun je je creatieve geest de vrije loop laten. De set bevat tal van kleine details die ervoor zorgen dat je je eigen stijl aan de set kunt geven. Van de kleur van de pompoen tot de grootte van de wortels, je kunt alles aanpassen naar je eigen smaak en creativiteit.

De LEGO BrickHeadz Thanksgiving vogelverschrikker set is perfect om te gebruiken als decoratie voor Thanksgiving, maar kan natuurlijk ook de rest van de herfst blijven staan. Het is een mooie herinnering aan de goede oogst van dit jaar en geeft je een goed gevoel van dankbaarheid en gezelligheid.

Kortom, de LEGO BrickHeadz Thanksgiving vogelverschrikker set is de perfecte toevoeging aan elke LEGO verzameling. Het is leuk om te bouwen, geeft een warme en gezellige sfeer in je huis en is een geweldige manier om je dankbaarheid te uiten voor de goede oogst van dit seizoen. Bestel nu en geniet van deze schattige en charmante set.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41601

Cyborg™

foto van lego set41626

Groot & Rocket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.