Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Drakendanser 40354

Maak kennis met de LEGO BrickHeadz Drakendanser, een kleurrijke bouwfiguur geïnspireerd op de Chinese cultuur.
Deze set straalt geluk en kracht uit en bevat ook een bouwplaat met lantaarns die symbool staan voor het lantaarnfeest.
De Drakendanser is authentiek en gedetailleerd, waardoor hij zowel leuk als educatief is voor jong en oud.
Bestel nu deze unieke set via de LEGO webshop en voeg een stukje Chinese cultuur toe aan je verzameling!

Waar is LEGO Drakendanser 40354 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
170
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-01-2019
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40354
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan de LEGO® BrickHeadz™ collectie: de Drakendanser! Deze kleurrijke bouwfiguur is geïnspireerd op de Chinese cultuur en speciaal ontworpen om een belangrijk moment op de Chinese kalender te vieren.

Deze authentieke en prachtige set straalt geluk en kracht uit en is inclusief een bouwplaat versierd met 2 lantaarns die symbool staan voor het jaarlijkse lantaarnfeest. Met deze set haal je niet alleen een uniek stukje Chinese cultuur in huis, maar ook een waar kunstwerk.

De Drakendanser is gekleed in een traditioneel drakenkostuum en heeft een drakenkop en gouden drakenstaart. De bouwbare LEGO® BrickHeadz™ interpretatie van de Drakendanser heeft BrickHeadz ogen en is verder gedetailleerd met Chinese symbolen en kleuren. Dit maakt de set zowel leuk als educatief voor jong en oud.

Met een hoogte van ongeveer 9 cm past de Drakendanser perfect bij andere BrickHeadz sets. Breid je collectie uit met allerlei personages uit je favoriete films, tv-series, games en strips. Combineer de onderdelen van verschillende BrickHeadz bouwfiguren en creëer je eigen, unieke personages.

De LEGO® BrickHeadz™ Drakendanser is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om cadeau te geven. Vier Chinees Nieuwjaar met deze prachtige set, geschikt voor alle leeftijden en een geweldige toevoeging aan iedere LEGO® verzameling.

Bestel nu de LEGO® BrickHeadz™ Drakendanser en maak kennis met de bruisende Chinese cultuur. Deze set is verkrijgbaar via de officiële LEGO® webshop en in geselecteerde winkels. Ontdek nu de unieke wereld van LEGO® BrickHeadz™ en beleef urenlang bouwplezier met deze kleurrijke bouwfiguur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40479

Dalmatiër

foto van lego set41588

The Joker™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.