Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hagrid™ & Scheurbek™ 40412

Maak kennis met de magische wereld van Harry Potter™ met LEGO® set 40412, Hagrid™ & Scheurbek™. Deze cadeauset voor fans van de filmreeks bevat de iconische personages Hagrid en Scheurbek in een prachtige LEGO® set. Met 270 onderdelen is dit een geweldig cadeau voor bouwers vanaf 10 jaar. Bestel nu en laat je betoveren door de magie van Harry Potter™!

Waar is LEGO Hagrid™ & Scheurbek™ 40412 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
270
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-08-2020
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40412
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap binnen in de magische wereld van Harry Potter™ met LEGO® Hagrid™ \&& Scheurbek™ (40412) - de perfecte cadeauset voor fans van de legendarische filmreeks. Dit verzamelstuk is een absolute must-have voor de verzamelaars van BrickHeadz™ modellen en brengt de iconische personages Hagrid en Scheurbek tot leven in een prachtige LEGO® set.

Hagrid is onmiskenbaar met zijn grote bos zwarte haar, lange bruine overjas, lantaarn en zijn geliefde roze paraplu. Het model van Scheurbek heeft de prachtige witte veren vanaf de bovenkant van zijn kop tot aan zijn snavel. Beiden staan op een solide bouwplaat, waardoor je ze veilig en stabiel neer kunt zetten op een plek naar keuze.

Deze LEGO® BrickHeadz™ verzamelset biedt alles wat een fan van Harry Potter™ kan wensen. Hagrid, de beroemde jachtopziener van Zweinstein™, is namelijk compleet met zijn trouwe partner Scheurbek, de hippogrief. Het speelgoed is ontworpen om aan te sluiten bij de iconische beelden uit de Harry Potter™ films.

Hagrid en Scheurbek zijn eenvoudig te bouwen, waardoor het plezier om hun te maken net zo groot is als het genieten van het voltooide model. De set heeft 270 onderdelen en is geschikt voor alle LEGO® fans vanaf 10 jaar. Het is het perfecte cadeau voor de fanatieke bouwer, Harry Potter™ fans en liefhebbers van BrickHeadz™.

LEGO® Hagrid™ \&& Scheurbek™ (40412) is niet alleen leuk om te bouwen en te verzamelen, maar het is ook een geweldig speelgoed om mee te spelen. Geef je fantasie de vrije loop en creëer nieuwe avonturen voor Hagrid en Scheurbek. Ben je klaar voor een magisch avontuur in de wereld van Harry Potter™?

Heb je ooit willen leren wat er achter de schermen gebeurt van de Harry Potter™ films? Dan is deze LEGO® set een perfecte manier om een uniek kijkje te krijgen in de magische wereld van Harry Potter™. Vanwege de precisie en de kwaliteit van LEGO® zal deze set voor een leven lang plezier zorgen.

Bestel nu en laat je betoveren door LEGO® Hagrid™ \&& Scheurbek™ (40412). Ideaal als cadeau, iedereen zal versteld staan van het prachtige bouwwerk en het plezier van het bouwen. Bestel nu en beleef zelf de magie van Harry Potter™ in deze prachtige LEGO® set!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41590

Iron Man

foto van lego set40272

Halloween-heks

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.