Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gru, Stuart en Otto 40420

Maak kennis met de nieuwe LEGO BrickHeadz set 40420: Minions: The Rise of Gru.
Deze set bevat Gru, Minion Stuart en Minion Otto met bouwplaten en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
Bouw je eigen unieke BrickHeadz en voeg ze toe aan je collectie of gebruik ze als decoratie.
Combineer de set met andere BrickHeadz modellen voor eindeloos speelplezier.
Bestel vandaag nog en laat je creativiteit de vrije loop!

Waar is LEGO Gru, Stuart en Otto 40420 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
244
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
26-04-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40420
lego insiders punten icoon
150
punten

De LEGO BrickHeadz collectie heeft zich uitgebreid met drie Minion personages uit de nieuwe film Minions: The Rise of Gru. Maak kennis met Gru, Minion Stuart en Minion Otto, elk met hun eigen unieke personage-ID en bouwplaat. In deze 244-delige set vind je alle onderdelen om deze iconische personages uit de film tot leven te brengen in LEGO vorm.

Met deze set kunnen kinderen (en volwassenen!) hun eigen unieke LEGO BrickHeadz bouwen en toevoegen aan hun collectie. De set is aanbevolen voor bouwers van 10 jaar en ouder, en biedt een uitdagende bouwervaring voor alle leeftijden.

Of je nu net begint met de BrickHeadz collectie of al een fanatieke verzamelaar bent, deze set is een must-have voor iedere Minions fan. Het is ook een geweldig cadeau voor verjaardagen, kerst en andere gelegenheden.

Maar deze set is meer dan alleen een bouwproject. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen verhalen bedenken met deze iconische personages. Zet ze neer als een groep, samen met andere BrickHeadz modellen, of gebruik ze als decoratie voor je bureau of boekenplank.

Combineer deze set met de LEGO BrickHeadz Belle Bottom, Kevin en Bob 40421 voor nog meer vermakelijke speelavonturen! Het bouwen van deze set zal kinderen uitdagen om hun creativiteit en bouwvaardigheden te ontwikkelen.

Verzamel alle LEGO BrickHeadz sets en maak je eigen unieke LEGO-familie! Ze zijn perfect voor decoratie of om te gebruiken in rollenspel. De set is ook compatibel met andere LEGO sets, dus de mogelijkheden voor bouw en spel zijn eindeloos.

Als je op zoek bent naar een creatieve en leuke manier om je filmhelden tot leven te brengen, dan is deze LEGO BrickHeadz set perfect voor jou! Bestel hem vandaag nog en begin met het bouwen van je eigen unieke personages!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (13-07-2022) € 19.99 (13-07-2022) € 19.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set41597

Maak mij van stenen

foto van lego set40379

Valentijnsbeer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.