Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Frankenstein 40422

Maak kennis met de nieuwste LEGO BrickHeadz set: Frankenstein! Deze 108-delige set is perfect voor BrickHeadz verzamelaars en Frankenstein fans.
Bouw je eigen Frankenstein en zet hem naast andere BrickHeadz modellen.
Met een hoogte van 9 cm past hij goed in elke verzameling.
Bestel nu en beleef monsterlijk plezier!

Waar is LEGO Frankenstein 40422 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
108
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
15-09-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40422
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak kennis met het nieuwste lid van de LEGO® BrickHeadz™ collectie: Frakenstein! Dit superleuke model van het beroemde fictieve personage is een must-have voor alle BrickHeadz verzamelaars en Frankenstein fans. Met zijn eigen personage-ID en robuuste bouwplaat is hij het perfecte cadeau voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden.

Bouw je eigen Frankenstein en zet hem neer op zijn bouwplaat, alleen of naast andere BrickHeadz modellen. Deze verzamelset biedt kinderen een leuke bouw- en speelervaring die bij hun leeftijd past en laat hen kennis maken met een van de meest herkenbare personages uit het horrorgenre.

Met de 108-delige set wordt het bouwen van het monster van Frankenstein een fluitje van een cent. Eenmaal gebouwd is hij ongeveer 9 cm hoog en staat hij klaar om naast andere BrickHeadz verzamelingen te staan. Combineer hem met andere LEGO® BrickHeadz™ modellen om een indrukwekkende collectie te creëren.

Deze set is niet alleen een geweldig cadeau voor fans van LEGO® stenen en monsterliefhebbers, maar ook voor alle Frankenstein fans. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen monsterwereld.

Niet alleen kinderen worden hier enthousiast van, ook volwassenen kunnen hun hart ophalen aan deze fantastische set. Zet hem op je bureau op het werk, op de plank in de woonkamer of naast je bed en laat je herinneren aan je favoriete personage.

Kortom, de LEGO® BrickHeadz™ Frankenstein (40422) is de perfecte aanvulling op elke LEGO® BrickHeadz™ collectie. Of je nu een fan bent van het horrorgenre of gewoon van het bouwen van leuke modellen houdt, deze set biedt uren speelplezier voor jong en oud. Bestel hem nu en beleef het hele jaar door monsterlijk plezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40348

Verjaardagsclown

foto van lego set41624

Mickey Mouse

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.