Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Duitse herder 40440

De LEGO set 40440 is een geweldig cadeau voor kinderen, BrickHeadz verzamelaars en dierenvrienden.
Deze bouwset bevat een schattige Duitse herder en puppy die je zelf kunt bouwen.
Het bevordert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen en is perfect als cadeau.
Laat je fantasie de vrije loop en bouw deze prachtige set!

Waar is LEGO Duitse herder 40440 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
247
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40440
lego insiders punten icoon
112
punten

Als je dol bent op huisdieren, dan is de LEGO set 40440 echt iets voor jou! Je kunt namelijk met deze set je eigen Duitse herder en puppy bouwen én uitstallen. Hoe cool is dat? De Duitse herder draagt een schattige halsdoek en heeft zelfs een beweegbare staart. En de puppy ziet er zo schattig uit met zijn rode tongetje dat naar buiten hangt. Samen zitten ze in een prachtig versierde mand op een stevige bodemplaat.

Deze bouwbare huisdierenset is niet alleen een geweldig cadeau voor alle kinderen die gek zijn op dieren, maar ook voor BrickHeadz verzamelaars die hun collectie willen uitbreiden. En niet te vergeten, voor alle dierenvrienden. Want wie wil er nou geen schattige hondjes in huis hebben?

Dit model bevat in totaal 247 stukjes en is ongeveer 8 centimeter hoog. Het is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en is daarom perfect als cadeau voor verjaardagen of andere speciale gelegenheden. En als je deze set cadeau geeft aan een LEGO fan, BrickHeadz verzamelaar of dierenvriend, dan weet je zeker dat ze er heel blij mee zullen zijn.

Deze verzamelbare bouwset van LEGO BrickHeadz™ is niet alleen superleuk om te bouwen, maar ook nog eens ontzettend leerzaam. Het bevordert namelijk de creativiteit en de fijne motoriek van kinderen. Tijdens het bouwen leren ze ook nog eens om te gaan met verschillende vormen en kleuren. Daarna kunnen ze trots zijn op het prachtige resultaat en het tentoonstellen in hun kamer.

Met de set 40440 van LEGO BrickHeadz™ haal je niet alleen schattige huisdieren in huis, maar ook een geweldig staaltje techniek en design. De Duitse herder en puppy zijn namelijk in detail uitgewerkt en zien er levensecht uit. Je kunt er je eigen fantasie op loslaten en ze zelfs andere halsbanden en accessoires geven.

Deze LEGO set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Als je helemaal fan bent van LEGO BrickHeadz™ of gewoon dol bent op huisdieren, dan is deze set echt iets voor jou. Je kunt deze set toevoegen aan je verzameling of gewoon lekker zelf bouwen. Het is een geweldige manier om even te ontspannen en je gedachten te verzetten.

Kortom, de LEGO set 40440 is een geweldige bouwset die perfect is voor kinderen, BrickHeadz verzamelaars en dierenvrienden. Het is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook nog eens super leerzaam. Met deze set haal je niet alleen schattige huisdieren in huis, maar ook een geweldig staaltje techniek en design. Dus waar wacht je nog op? Ga snel aan de slag met deze geweldige bouwset en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (13-07-2022) € 14.99 (13-07-2022) € 14.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set41590

Iron Man

foto van lego set41592

The Hulk

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.