Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kortharige katten 40441

Met LEGO set 40441 kun je een schattige kortharige kat en een kitten bouwen en uitstallen.
Het is een uitdagende en leuke activiteit waar je uren mee bezig kunt zijn.
Deze bouwset is perfect voor kinderen, verzamelaars en kattenliefhebbers.
De set bestaat uit 250 stukjes en bevat een volwassen kat met een strikje en een beweegbare staart, samen met een schattige kitten in een versierde mand.
Bestel nu en geniet van het bouwen en uitstallen van deze schattige BrickHeadz™ katten.

Waar is LEGO Kortharige katten 40441 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
250
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40441
lego insiders punten icoon
112
punten

Op zoek naar een superleuke manier om jouw liefde voor katten te uiten? Dan is LEGO set 40441 perfect voor jou! Met deze BrickHeadz™ set kun je een schattige kortharige kat en een kitten bouwen en ze vol trots uitstallen in je kamer. Het is niet alleen een geweldige manier om je liefde voor katten te uiten, het is ook nog eens een uitdagende en leuke activiteit waar je uren mee bezig kunt zijn.

Deze bouwset is perfect voor kinderen, de enthousiaste BrickHeadz™ verzamelaar of voor iedereen die van katten houdt. Het is een fantastisch cadeau om te geven aan je vrienden of familieleden die dol zijn op huisdieren. De katten hebben een speels ontwerp en het is geweldig om te zien hoe het helemaal tot leven komt als je het bouwt.

De set bestaat uit 250 stukjes en bevat een volwassen kortharige kat die een strikje draagt en een beweegbare staart heeft. De kat zit naast een schattige kitten in een versierde mand op een stevige bodemplaat. Het geheel ziet er geweldig uit en iedereen zal verliefd worden op deze schattige katten.

Met de set kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Je kunt de katten op verschillende manieren bouwen en uitstallen, waardoor het altijd een leuke verrassing zal zijn hoe de set uiteindelijk eruit komt te zien. Bovendien is het gewoon ontzettend leuk om te bouwen en het zal je gegarandeerd urenlang bezighouden.

Waarom zou je nog twijfelen? Verwen jezelf of je vrienden met deze fantastische katten bouwset. Het is een geweldige manier om je creativiteit te uiten en tegelijkertijd jouw liefde voor katten te tonen. Bestel de set nu en je zult ongetwijfeld urenlang plezier beleven aan het bouwen en uitstallen van deze schattige BrickHeadz™ katten.

Laatste update: 2023-12-29 09:40:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (13-07-2022) € 14.99 (13-07-2022) € 14.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set40626

Zombie

foto van lego set40273

Thanksgiving Turkey

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.