Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Goudvis 40442

De BrickHeadz Goudvis (40442) set is een ideale aanvulling op elke LEGO collectie.
Deze set bevat een moeder goudvis en haar jong, met een blauwe bodemplaat met koraal en planten.
Met stickers kan de bodem worden versierd en een onderwaterwereld worden gecreëerd.
Deze huisdierenset van LEGO BrickHeadz is perfect voor kinderen en volwassenen die van bouwen en huisdieren houden.
Verrijk je collectie met deze prachtige set en geniet van vele uren bouwplezier.
Geschikt voor LEGO fans vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO Goudvis 40442 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
186
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40442
lego insiders punten icoon
112
punten

De perfecte aanvulling op je LEGO collectie is hier! Maak kennis met de BrickHeadz Goudvis (40442) set. Ideaal voor kinderen die gek zijn op dieren én voor volwassenen die een passie hebben voor LEGO bouwen. Deze set bestaat uit een moeder goudvis en haar jong die op iconische BrickHeadz standaarden staan. Het lijkt bijna alsof ze bellen aan het blazen zijn onder water.

Als kers op de taart passen ze op een stevige, blauwe bodemplaat met koraal, planten en 2 stickers. De stickers maken het mogelijk om de bodem mee te versieren in een thema dat past bij het leven van de goudvissen. Met bubbels en koraal creëer je in een handomdraai een onderwaterwereld waarin de goudvissen prachtig uitkomen.

Deze huisdierenset van LEGO BrickHeadz is het ideale cadeau voor kinderen en volwassenen die van bouwen en huisdieren houden. Het samenvoegen van de twee passies geeft een ongekend leuk resultaat. Jong en oud kunnen genieten van het bouwen en uitstallen van deze prachtige goudvissen.

Geef jezelf en/of je kinderen de mogelijkheid om even helemaal op te gaan in het bouwen en creëren van je eigen onderwaterwereld. Met deze bouwbare set laat je je fantasie én creativiteit de vrije loop. De 186-delige set is ongeveer 10 cm hoog en biedt genoeg ruimte om je eigen draai aan de set te geven. Zo geniet je moeiteloos van vele uren bouwplezier.

Verzamel alle BrickHeadz sets en bouw een eigen LEGO universum vol met de leukste en meest fantasierijke bouwsels en decors. Je kunt de BrickHeadz sets uitstallen als blikvanger in je woonkamer, slaapkamer of op kantoor. Ideaal om je persoonlijkheid op een creatieve manier te uiten.

Maak kennis met de BrickHeadz Goudvis (40442) set, een unieke kans om je collectie te verrijken met een prachtige huisdierenset. Deze set is geschikt voor LEGO fans vanaf 8 jaar en BrickHeadz verzamelaars. Haal hem nu in huis en ervaar hoe een bouwbare huisdierenset je leven opfleurt en zorgt voor vele uren bouwplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:40:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (13-07-2022) € 14.99 (13-07-2022) € 14.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set41611

Marty McFly en Doc Brown

foto van lego set40617

Draco Malfidus™ en Carlo Kannewasser

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.