Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Panda's voor Chinees nieuwjaar 40466

De LEGO set 40466, de BrickHeadz Panda's voor Chinees Nieuwjaar, is een schattige en betoverende set met een moederpanda, twee jongen, bamboestengels, een lantaarn en een mandarijnenboom.
Ideaal als cadeau voor zowel kinderen als volwassen LEGO fans.
De set brengt geluk en vreugde tijdens het vieren van Chinees Nieuwjaar.

Waar is LEGO Panda's voor Chinees nieuwjaar 40466 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
249
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-01-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40466
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom in de prachtige wereld van LEGO® BrickHeadz™! Maak kennis met de schattige en betoverende LEGO® BrickHeadz™ Panda's, speciaal ontworpen voor Chinees Nieuwjaar (40466). Een set die niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook voor volwassen LEGO® fans.

Deze set bevat een moederpanda en haar twee jongen, waarvan er een zit en de ander ligt. Elk personage heeft zijn eigen stevige bodemplaat, waardoor je ze samen of apart in een slaapkamer kunt uitstallen. De uitstraling van deze set is zo adembenemend dat het een perfect cadeau is voor elke LEGO® fan. Het is de ideale manier om geluk en vreugde te brengen tijdens het vieren van Chinees Nieuwjaar.

Deze set omvat ook bamboestengels, een lantaarn en een bouwbare mandarijnenboom. De mandarijnenboom is een van de symbolen van geluk in de Chinese cultuur. Het is niet alleen een mooie decoratie, maar brengt ook de betekenissen van rijkdom, voorspoed en vrede met zich mee. Het is de perfecte manier om het Nieuwe Jaar te verwelkomen en het huis te versieren.

De moederpanda is ongeveer 8 cm hoog en de twee jongen zijn ongeveer 5 cm hoog. Dit maakt ze de perfecte formaat voor je boekenplank, bureau of nachtkastje. Breng deze schattige personages tot leven en laat hun charmante expressies en gedetailleerde functies je hart stelen.

Met LEGO® BrickHeadz™ Panda's voor Chinees Nieuwjaar (40466) geef je niet alleen geluk aan de ontvanger van deze set, maar ook geluk aan degenen die het hebben samengesteld. Het bouwen van deze LEGO® set is niet alleen leuk, maar biedt ook de mogelijkheid om je creativiteit te gebruiken. Het is een set die geschikt is voor zowel jong als oud en kan zowel alleen als in groepen worden gebouwd.

Geef deze betoverende LEGO® BrickHeadz™ Panda's cadeau aan je geliefden en zie hoe hun gezichten oplichten bij het zien van deze prachtige set. Ontdek hoeveel geluk en vreugde deze schattige personages kunnen brengen tijdens het vieren van Chinees Nieuwjaar. Bestel deze set vandaag en ervaar de magie van LEGO® BrickHeadz™ Panda's.

Laatste update: 2023-12-29 09:40:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (13-07-2022) € 19.99 (13-07-2022) € 19.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set40552

Buzz Lightyear

foto van lego set40627

Sonic the Hedgehog™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.