Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dalmatiër 40479

De LEGO BrickHeadz set 40479 bestaat uit 252 onderdelen en bevat een schattige dalmatiër en puppy, die samen in een versierde hondenmand zitten. Deze bouwset is een perfect cadeau voor kinderen, BrickHeadz verzamelaars en dierenliefhebbers. Bouwen met deze set verbetert de creativiteit en fijne motoriek, en zorgt voor ontspanning. Bestel de set vandaag nog en geniet van uren bouwplezier. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Waar is LEGO Dalmatiër 40479 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
252
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40479
lego insiders punten icoon
112
punten

Ben jij een echte dierenliefhebber en dol op schattige hondjes? Dan is deze BrickHeadz™ set van LEGO® echt iets voor jou! Bouw je eigen prachtige dalmatiër en puppy, die schattig samen in een versierde hondenmand zitten op een stevige bouwplaat. De grotere hond heeft zelfs een belletje om zijn nek, waardoor hij er nog liever uitziet. Deze bouwbare huisdierenset is niet alleen leuk om cadeau te geven aan kinderen, maar ook aan BrickHeadz™ verzamelaars en echte dierenvrienden!

Deze set bestaat uit maar liefst 252 onderdelen en is echt een feest om zelf te bouwen. Met behulp van de duidelijke instructies zet je in een handomdraai je eigen dalmatiër en puppy in elkaar. De grotere hond is zo'n 8cm hoog en ziet er ontzettend schattig uit. Zet ze samen in de versierde mand en je hebt een geweldige BrickHeadz™ set die niet in je collectie mag ontbreken. Het is niet alleen heel leuk om deze set zelf te bouwen, maar het is ook een hele mooie toevoeging aan je bestaande LEGO® sets.

De BrickHeadz™ sets van LEGO® zijn enorm populair bij kinderen en volwassenen. Met deze sets maak je allerlei verschillende poppetjes en figuren, variërend van je favoriete superheld tot schattige huisdieren zoals deze dalmatiër en puppy. Of je nu al een hele collectie hebt of pas net begint, deze set is een geweldige toevoeging aan jouw verzameling.

Deze set is niet alleen erg leuk om te geven als cadeau aan kinderen, maar ook aan volwassenen. Wie houdt er nu niet van schattige hondjes? Het is een geweldige manier om samen te bouwen en te genieten van de gezelligheid. Daarnaast is deze set ook leuk om cadeau te geven aan BrickHeadz™ verzamelaars. Het is een zeldzame set die absoluut niet in hun collectie mag ontbreken.

Het bouwen van deze BrickHeadz™ set is niet alleen goed voor je creativiteit, maar het verbetert ook je fijne motoriek. Daarnaast is het een geweldige manier om jezelf even helemaal te ontspannen. Even helemaal focussen op het bouwen van deze schattige hondjes is een fijne afleiding van de dagelijkse sleur.

Wil jij deze schattige dalmatiër en puppy zelf bouwen? Dan is deze BrickHeadz™ set van LEGO® absoluut iets voor jou! Bestel hem vandaag nog en geniet van uren bouwplezier. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, BrickHeadz™ verzamelaars en echte dierenvrienden. Haal hem nu in huis en laat je verrassen door het bouwplezier dat deze set je biedt!

Keywords: LEGO, BrickHeadz, dalmatiër, puppy, bouwset, cadeau, verzamelaars, dierenliefhebbers, bouwen, creativiteit, fijne motoriek.

Laatste update: 2023-12-29 09:40:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (13-07-2022) € 14.99 (13-07-2022) € 14.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set41487

Lloyd

foto van lego set40628

Miles 'Tails' Prower

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.