Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rode gestreepte kat 40480

De LEGO set 40480 is een schattige BrickHeadz set van een rode gestreepte kat en een kitten.
De set bevat 269 onderdelen en komt inclusief een paarse mand.
Het is een geweldig cadeau voor kattenliefhebbers en een must-have voor verzamelaars van BrickHeadz.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Bestel nu online of bij een LEGO Store bij jou in de buurt.

Waar is LEGO Rode gestreepte kat 40480 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
269
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40480
lego insiders punten icoon
112
punten

Ben jij een kattenliefhebber of ken jij er één? Dan is deze nieuwste LEGO® BrickHeadz™ set van een kat en kitten echt iets voor jou! Deze bouwset is niet alleen superleuk om te bouwen, maar ook een prachtige aanvulling op jouw LEGO® BrickHeadz™ verzameling. Dit model met 269 onderdelen bestaat uit een rode gestreepte kat en een schattig kitten, die samen in een prachtig versierde paarse mand zitten.

De rode gestreepte kat is ca. 8 cm hoog en draagt een groenblauwe sjaal, wat hem zeker een schattige uitstraling geeft. Samen met het kitten vormt hij een onweerstaanbaar duo dat hartjes doet smelten van zowel jongeren als volwassenen.

Of je nu een kattenliefhebber bent, een verzamelaar bent van LEGO® BrickHeadz™ of gewoon op zoek bent naar een leuk cadeau voor iemand die van dieren houdt, deze bouwset is een absolute must-have. Met dit bouwpakket kunnen kinderen vanaf 8 jaar niet alleen hun creativiteit verder ontwikkelen, maar ook hun bouwvaardigheden verbeteren.

De set wordt geleverd met een stevige bouwplaat waardoor je het bouwwerk gemakkelijk kunt neerzetten op een plank, bureau, of in de woonkamer. Doordat de kat en het kitten samen in een mand zitten, kun je deze bouwset ook gebruiken als decoratie voor in huis.

De BrickHeadz™ modellen van LEGO® hebben al veel harten gestolen en deze kat en kitten set zal daar zeker geen uitzondering op zijn. Het is een geweldig cadeau om te geven aan jouw kind, neefje of nichtje, maar ook aan jouw beste vriendin die dol is op katten.

Koop nu deze bouwbare huisdierenset en maak jouw LEGO® BrickHeadz™ verzameling compleet! Bestel hem online of haal hem op bij een LEGO® Store bij jou in de buurt. Mis deze kans niet en ontdek het plezier van het bouwen van deze schattige LEGO® BrickHeadz™ kat en kitten set vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (13-07-2022) € 14.99 (13-07-2022) € 14.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set40384

Bruidegom

foto van lego set41614

Owen en Blue

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.