Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hamster 40482

De LEGO set 40482 is de perfecte bouwset voor dierenliefhebbers.
Bouw je eigen hamster en zet hem neer als decoratie in je kamer.
De set is leuk, uitdagend en leerzaam.
De hamsters zijn perfect te combineren met andere BrickHeadz modellen en passen in elk interieur.
Bestel deze must-have set nu online voor urenlang speelplezier.

Waar is LEGO Hamster 40482 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
243
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-08-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40482
lego insiders punten icoon
112
punten

Ben jij een echte dierenliefhebber en ook nog eens dol op LEGO®? Dan hebben wij dé perfecte bouwset voor jou: de BrickHeadz™ hamster! Met deze set bouw je je eigen supertoffe hamster die je daarna ergens neer kunt zetten als decoratie in je kamer.

De grote hamster heeft een lekker stuk kaas vast, terwijl de jonge hamster geniet van een stukje groente. Beide hamsters zitten op een zwarte bouwplaat, waardoor deze set perfect te combineren is met andere BrickHeadz modellen. Zo kun je een hele collectie aan schattige dieren bouwen en deze tentoonstellen op een plank in je kamer.

Het bouwproces van deze BrickHeadz hamster is niet alleen leuk en uitdagend, maar ook nog eens leerzaam. Door de legoblokjes op de juiste manier te combineren, ontwikkel je snel en gemakkelijk jouw cognitieve vaardigheden. Dit maakt LEGO® een ideaal speelgoed voor jong én oud.

De hamster BrickHeadz set is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar die dol zijn op dieren en graag met LEGO® bouwen. Dankzij de stickers van hamsterpootjes en noten kun je de zijkant van de bouwplaat versieren en een persoonlijke touch geven aan je creatie.

Deze BrickHeadz hamsters zijn ongeveer 8 cm hoog, waardoor ze perfect passen in elk interieur. Zet ze bijvoorbeeld op je bureau, nachtkastje of boekenplank voor wat extra sfeer en gezelligheid. Bovendien kun je deze hamsters ook combineren met andere interieurdecoraties, zoals kussens of posters van jouw favoriete dieren.

Heb je nog meer BrickHeadz sets thuis liggen en wil je ze combineren met deze schattige hamsters? Dat kan! Mix en match verschillende dieren en creëer je eigen unieke stijl. Het is urenlang speelplezier voor jong en oud.

Kortom, deze BrickHeadz hamster is een absolute must-have voor elke LEGO® en dierenliefhebber. Een leuke en leerzame bouwset waarmee je niet alleen je eigen creativiteit ontwikkelt, maar ook nog eens een hele collectie schattige dieren kunt bouwen. Bestel de BrickHeadz hamster nu online en geniet snel van urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (13-07-2022) € 14.99 (13-07-2022) € 14.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set41610

Tactical Batman™ & Superman™

foto van lego set41625

Minnie Mouse

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.