Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO NINJAGO® 10 40490

De LEGO set 40490 is een speciale set ter ere van het 10-jarig bestaan van NINJAGO®.
Het bevat 3 BrickHeadz™ modellen van Firstbourne draak, Nya Samoerai X en Gouden Lloyd.
Kinderen kunnen deze figuren op verschillende manieren aanpassen en mee spelen.
De set is geschikt voor kinderen van 10 jaar en ouder en vereist geen hoge bouwvaardigheid.
Het is gemakkelijk te bouwen en heeft levendige kleuren en een fantastisch ontwerp.
Zowel kinderen als volwassenen zullen deze set geweldig vinden.
Bestel de set vandaag nog op de LEGO® website, want het is een limited edition!

Waar is LEGO NINJAGO® 10 40490 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
406
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40490
lego insiders punten icoon
225
punten

Ben jij een fan van NINJAGO®? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! LEGO® komt met een nieuwe set om het 10-jarig bestaan van NINJAGO® te vieren. Deze set bestaat uit maar liefst 3 schitterende BrickHeadz™ modellen van Firstbourne draak, Nya Samoerai X en Gouden Lloyd. Deze sets stellen jou in staat om de iconische personages uit het NINJAGO® universum letterlijk in jouw eigen kamer te brengen.

Kinderen zijn dol op deze BrickHeadz™ modellen en zullen hun creativiteit de vrije loop laten in het neerzetten van deze prachtige figuren. Met behulp van de ingebouwde LEGO® stenen en stevigheid kunnen ze deze figuren op veel verschillende manieren aanpassen en herpositioneren. Niet alleen zijn deze modellen mooi om naar te kijken, maar ook ontzettend leuk om mee te spelen en jouw eigen avonturen te bedenken.

De BrickHeadz™ modellen zijn super populair geworden bij zowel kinderen als volwassenen sinds hun introductie en deze set biedt de perfecte introductie tot deze fascinerende wereld. De set is geschikt voor kinderen van 10 jaar en ouder en vereist geen hoge mate van bouwvaardigheid. Het is gemakkelijk te bouwen met heldere instructies.

Met zijn levendige kleuren en fantastisch ontwerp zal deze LEGO® NINJAGO® set de harten van zowel kinderen als volwassenen veroveren. Het symboliseert de euforie en het lef van de iconische personages uit de NINJAGO® wereld, waardoor je je onderdeel voelt van deze epische strijd. De BrickHeadz™ figuren zijn elk ongeveer 8 centimeter hoog en 7 centimeter breed, wat betekent dat ze gemakkelijk overal kunnen worden geplaatst.

Als ouders worden we vaak geconfronteerd met de vraag ”wat kunnen we onze kinderen geven voor hun verjaardag?” En de LEGO® NINJAGO® 10-jarig bestaan BrickHeadz™ set zou de perfecte oplossing kunnen zijn. Het mentale en fysieke aspect van het bouwen van deze BrickHeadz™ zou het creatieve denken en de hand-oogcoördinatie van het kind kunnen ontwikkelen. En voor iedereen die van de NINJAGO® wereld houdt, zou deze set een must-have zijn voor op de plank!

Een ander pluspunt van deze set is dat het niet alleen geschikt is voor kinderen. Veel volwassenen zijn ook liefhebbers van deze iconische wereld en vinden het leuk om de NINJAGO® personages in hun collectie te hebben. Deze set zou een fantastisch cadeau zijn voor jezelf of voor een NINJAGO® liefhebber in je leven.

Kun je niet wachten om te ervaren hoe het is om deze BrickHeadz™ figuren in handen te hebben? Ga dan snel naar de LEGO® website en bestel jouw set vandaag nog! Omdat dit een 10-jarig jubileumset is, is het een beperkte oplage, dus wees er snel bij voordat het te laat is. We weten zeker dat deze set je zal bevallen en dat het vele mooie herinneringen zal opleveren.

Kortom, deze LEGO® NINJAGO® 10-jarig bestaan BrickHeadz™ set is een fantastische manier om het NINJAGO® universum in jouw huiskamer te brengen. Het is de perfecte keuze voor zowel kinderen als volwassenen die echt van deze iconische wereld houden. Wees er snel bij en bestel jouw set vandaag nog, voordat het te laat is!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40559

Road Runner & Wile E. Coyote

foto van lego set40479

Dalmatiër

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.