Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Voldemort™, Nagini & Bellatrix 40496

Duik in de magische wereld van Harry Potter™ met LEGO BrickHeadz set 40496 van Heer Voldemort™, Nagini de slang en Bellatrix van Detta.
Deze gedetailleerde set bevat 344 LEGO-stenen en is een perfect cadeau voor zowel jonge als volwassen LEGO-fans en Harry Potter™ liefhebbers.

Waar is LEGO Voldemort™, Nagini & Bellatrix 40496 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 24.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
344
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40496
lego insiders punten icoon
187
punten

Ga mee op avontuur in de magische wereld van Harry Potter™ met deze LEGO® BrickHeadz™ set van de beruchte Heer Voldemort™, zijn sinistere slang Nagini en zijn meest loyale volgeling Bellatrix van Detta. Deze beroemde figuren uit de Harry Potter™ films kunnen nu door jonge en volwassen LEGO-fans opgebouwd en neergezet worden, compleet met al hun donkere, magische details.

Met de LEGO® BrickHeadz™ Voldemort™, Nagini & Bellatrix (40496) set kunnen Harry Potter™ fans vanaf 10 jaar oud hun eigen schurken van Zweinstein™ nabouwen en laten zien aan hun vrienden en familie. Het creëren van deze opvallende en gedetailleerde modellen zal de fantasie van kinderen en volwassenen prikkelen. Bouwen, spelen en neerzetten, alles is mogelijk met deze set.

De set bevat 344 LEGO-stenen waarmee kinderen drie verschillende figuren kunnen bouwen. Het ca. 7 cm hoge model van Voldemort™ is uitdagend om te bouwen en heeft alle kenmerken van deze beruchte tovenaar: zijn lijkbleke gelaat, zijn kille ogen en natuurlijk zijn unieke toverstaf. Bellatrix is ca. 9 cm hoog en is uitgedost in haar kenmerkende zwarte gewaad en heeft haar toverstaf stevig vast. En tot slot hebben we Nagini, de grote slang van Voldemort™, ca. 5 cm hoog, met haar gevorkte tong en scherpe tanden. Alle figuren zijn compleet met hun karakteristieke accessoires en hebben hun eigen unieke persoonlijkheid.

Het uitgesproken design van deze LEGO® BrickHeadz™ set is perfect om in elke kamer tentoon te stellen. Na het bouwen en creëren kan de set gemakkelijk worden neergezet in de slaapkamer, kantoor of woonkamer. Het perfecte geschenk voor fans van Harry Potter™ en LEGO®.

De LEGO® BrickHeadz™ Voldemort™, Nagini & Bellatrix (40496) set is een leuke en creatieve manier om de magische wereld van Harry Potter™ tot leven te brengen. Ideaal om cadeau te geven aan zowel jonge als volwassenen LEGO-fans en Harry Potter™ liefhebbers.

Koop deze LEGO® BrickHeadz™ set vandaag nog en duik in de mooiste verhalen uit het tovenaarsleven. Lego en Harry Potter™, twee fantastische werelden komen samen in deze fantastische set.

Laatste update: 2023-12-29 09:40:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.99 (13-07-2022) € 24.99 (13-07-2022) € 24.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set40380

Paasschaap

foto van lego set40273

Thanksgiving Turkey

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.