Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Leeuwendanser 40540

Maak je LEGO collectie compleet met de kleurrijke LEGO BrickHeadz Leeuwendanser (40540).
Dit bouwpakket is geïnspireerd op de traditionele Chinese leeuwendans en bevat een beweegbare leeuw, twee trommels en een rode lantaarn.
Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en een geweldig cadeau voor liefhebbers van LEGO en de Chinese cultuur.
Bestel nu en vier het Chinees Nieuwjaar in stijl!

Waar is LEGO Leeuwendanser 40540 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
239
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-01-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40540
lego insiders punten icoon
75
punten

Kom in feeststemming met de LEGO® BrickHeadz™ Leeuwendanser (40540) en vier het Chinees Nieuwjaar op een leuke en kleurrijke manier! Dit schitterend versierde bouwmodel is geïnspireerd op de traditionele Chinese leeuwendans en is een geweldige toevoeging aan jouw LEGO collectie.

Met dit bouwpakket van LEGO BrickHeadz kan jij een eigen Leeuwendanser bouwen die je vol trots op de bijgeleverde bouwplaat kan neerzetten. De bek van de leeuw is beweegbaar waardoor je de uitdrukking van de leeuw naar eigen wens kan veranderen en de leeuw nog levendiger maakt. Het leeuwenmodel is ongeveer 12 centimeter hoog en wordt omringd door twee trommels en een rode lantaarn.

Het Chinese Nieuwjaar staat bekend om zijn kleurrijke en spectaculaire optredens met leeuwen en draken, en met deze LEGO BrickHeadz Leeuwendanser voeg jij dat extra vrolijke tintje toe aan jouw viering. Het model is verkrijgbaar voor kinderen vanaf 10 jaar die van de Chinese cultuur houden en snelle bouwervaring willen opdoen. Met de stapsgewijze instructies in het bouwpakket word je door het bouwproces geleid en geniet je van een leuke en leerzame activiteit.

De LEGO BrickHeadz Leeuwendanser is niet alleen leuk om te bouwen en neer te zetten, maar ook om mee te spelen en je eigen verhaal te bedenken. De leeuw kan dansen en springen door het huis en jouw feeststemming naar een hoger niveau tillen!

Het bouwpakket van de LEGO BrickHeadz Leeuwendanser is een geweldig cadeau voor kinderen die van LEGO en van de Chinese cultuur houden. Dankzij de met zorg ontworpen stenen en de levendige kleuren, komt dit model tot leven. Dit geeft kinderen niet alleen een fantastische speelervaring, maar stimuleert ook hun creativiteit en verbeeldingskracht.

Dus, vier het Chinees Nieuwjaar met dit prachtige bouwpakket van LEGO BrickHeadz. Voeg het toe aan je LEGO collectie, speel ermee of zet het neer als decoratie. De LEGO BrickHeadz Leeuwendanser (40540) is een uitstekende manier om jouw liefde voor LEGO en de Chinese cultuur te tonen. Bestel nu en heb een feestelijk nieuwjaar!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.99 (13-07-2022) € 9.99 (13-07-2022) € 9.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set40351

Halloweenspook

foto van lego set41618

Anna en Olaf

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.