Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Maak mij van stenen – Manchester United 40541

Met de LEGO BrickHeadz set 40541 kan je jouw eigen mini-versie van jezelf als speler van Manchester United maken.
Personaliseer het model met verschillende huidtinten, haarkleuren en haarstijlen.
Voeg een rugnummer toe en speel voetbalwedstrijden met het bijgeleverde doel en voetbal.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en een must-have voor elke fan van Manchester United.
Bestel nu online en geniet van het bouwen van jouw eigen BrickHeadz model.

Waar is LEGO Maak mij van stenen – Manchester United 40541 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
530
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-08-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40541
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij een fan van Manchester United? En heb jij altijd al jouw eigen BrickHeadz™ model willen maken als speler van jouw favoriete voetbalclub? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Met de LEGO® BrickHeadz™ set 40541 kan je jouw eigen mini-versie maken van jezelf als speler van Manchester United.

Met deze set kan jij de beroemde rode kleuren van Manchester United dragen en jezelf kleden in het shirt met het legendarische logo van de club. Bovendien zijn er maar liefst 3 verschillende huidtinten, 4 haarkleuren en talloze haarstijlen beschikbaar om jouw BrickHeadz™ model helemaal naar jouw wens te maken. Van stekeltjes tot een hanenkam en van opgeschoren tot een staart, alles is mogelijk om jouw model helemaal uniek te maken!

Je kan jouw model nog meer personaliseren door het rugnummer te kiezen dat jij wenst, dankzij de 2 meegeleverde stickervellen. Met deze Lego set kan je jouw eigen fantasie de vrije loop laten en ben je slechts beperkt door je eigen creativiteit.

Nog meer voetbalplezier met de LEGO® BrickHeadz™ set 40541

De set komt met een klein doel en voetbal, zodat je jouw eigen voetbalwedstrijden kan spelen en neerzetten. Het model is ongeveer 8 cm hoog en past perfect in elke collectie. Deze LEGO® BrickHeadz™ set is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder en perfect voor alle fans van Manchester United.

Het bouwen van je eigen BrickHeadz™ model kan een leuke activiteit zijn om alleen te doen, samen met vrienden of familie. Na het bouwen kan het model op een mooi plekje uitgestald worden, zodat iedereen het kan bewonderen. Of je kan het meenemen naar wedstrijden en het laten zien aan andere Manchester United fans.

Kortom, deze LEGO® BrickHeadz™ set van Manchester United is een must-have voor elke fan. Het is niet alleen een leuk bouwproject, maar ook een mooie toevoeging aan jouw collectie. Verras jezelf of een ander met deze set en laat zien hoeveel je van Manchester United houdt!

Koop de LEGO® BrickHeadz™ set 40541 nu en ervaar de voetbalrush van jouw eigen BrickHeadz™ model van Manchester United. Bestel direct online en voel de spanning van het bouwen van jouw eigen speelgoed. Door de hoge kwaliteit van de LEGO® steentjes kan je keer op keer van jouw creatie genieten. Bestel nu en word lid van de Lego fanclub!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (29-04-2023) € 19.99 (29-04-2023) € 19.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set40443

Parkiet

foto van lego set41604

Iron Man MK50

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.