Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Maak mij van stenen – FC Barcelona 40542

De Lego BrickHeadz™ set 40542 - FC Barcelona Spelers is een must-have item voor jongeren en volwassen fans van FC Barcelona.
Personaliseer uw eigen Lego-speler met 3 huidtinten, 4 haarstijlen en verschillende rugnummers.
De set bevat alle benodigde onderdelen en een handleiding voor eenvoudig bouwen.
Perfect cadeau voor FC Barcelona fans vanaf 10 jaar.

Waar is LEGO Maak mij van stenen – FC Barcelona 40542 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
530
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-08-2022
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40542
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom bij de Lego BrickHeadz™ set 40542 - FC Barcelona Spelers! Voor zowel jongeren als volwassen fans van deze geweldige voetbalclub is dit een absoluut must-have item. Met deze set kunt u uw eigen unieke FC Barcelona speler creëren in Lego-vorm, met keuze uit 3 verschillende huidtinten, 4 haarstijlen en allerlei rugnummers. Op die manier kunt u uw eigen Lego-speler volledig personaliseren en urenlang plezier beleven!

Als fan van FC Barcelona en voetballiefhebber in het algemeen, is deze Lego set de perfecte manier om je passie te laten zien. Het shirt van het model bevat het bekende FC Barcelona logo en er zijn zelfs twee stickervellen inbegrepen waarmee je het rugnummer van je favoriete speler of gewoon het nummer dat je wilt kunt aanpassen. Zo is het model helemaal van jou!

De set bevat alle onderdelen die u nodig hebt om uw eigen FC Barcelona speler te bouwen. Het model is ongeveer 8 cm hoog en bevat een klein doel en een voetbal, zodat u kunt spelen en het model neer kunt zetten waar u maar wilt. Of het nou op uw bureau staat, in uw kamer of in de vitrine, dit model is een prachtige aanvulling op uw collectie.

De Lego BrickHeadz™ set 40542 - FC Barcelona Spelers is gemakkelijk te bouwen, zelfs voor degenen die nieuw zijn in Lego. Het bevat een stapsgewijze handleiding en alle onderdelen zijn gemakkelijk te herkennen en te monteren. Het is ook een geweldige manier om uw kinderen te leren bouwen en hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Dit is het perfecte cadeau voor elke fan van FC Barcelona, ​​en het is ook een geweldige aanvulling op uw Lego collectie. Het is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder en garandeert urenlang plezier voor het hele gezin.

Als u op zoek bent naar de ultieme manier om uw liefde voor FC Barcelona te uiten en tegelijkertijd te genieten van het bouwen van Lego, is deze set absoluut de juiste keuze voor u. Koop vandaag nog uw eigen FC Barcelona speler in Lego BrickHeadz™ vorm en beleef eindeloos speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (13-07-2022) € 19.99 (13-07-2022) € 19.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set40383

Bruid

foto van lego set40621

Vaiana & Merida

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.