Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Koi 40545

De LEGO BrickHeadz set 40545 is een kleurrijke bouwset voor jong en oud.
Het bevat twee vissen, een Koi vis en een guppy, met een uniek ontwerp en oranje en zwarte noppen.
Het bouwwerk rust op een stevige bouwplaat en is geschikt voor verzamelaars en kinderen vanaf 8 jaar.
Deze set biedt urenlang speelplezier en is een geweldige toevoeging aan elke LEGO BrickHeadz collectie.
Bestel vandaag nog en ontdek de creativiteit van LEGO sets!

Waar is LEGO Koi 40545 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 14.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
203
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2022
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40545
lego insiders punten icoon
112
punten

Word een deel van de LEGO® BrickHeadz™ collectie en maak kennis met de schattigste creaties in de wereld van bouwsteenspeelgoed. De LEGO® Koi bouwset (40545) is het perfecte cadeau voor jong en oud! Deze set bestaat uit 2 vissen: een volwassen, majestueuze Koi vis en een vrolijke, kleurrijke guppy, allebei versierd met oranje en zwarte noppen die zorgen voor een uniek en opvallend ontwerp. Het bouwwerk rust op een stevige BrickHeadz bouwplaat, welke perfect is om je vissen in een mooie vijver van LEGO stenen te laten "zwemmen".

Met deze set ben je niet alleen in staat om schattige dierenmodellen te bouwen, maar ook om je creativiteit en verbeelding los te laten. Het resultaat is een kleurrijke aanwinst voor elk bureau, waarmee je een unieke woondecoratie kunt creëren.

De LEGO® Koi bouwset (40545) is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en BrickHeadz verzamelaars. Het is ook een leuk en educatief cadeau voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van vissen en aquaria. Het bouwen van de Koi en guppy vissen is namelijk niet alleen heel vermakelijk, maar ook leerzaam. Je kunt meer leren over de verschillende soorten en kleuren van vissen, terwijl je geniet van het bouwen van deze set.

De kleurrijke LEGO® BrickHeadz™ figuurtjes zijn speciaal gemaakt voor verzamelaars en fans van populaire personages uit de film en tv-wereld. Maar met deze set voegt LEGO® weer een nieuw element toe aan de BrickHeadz collectie: geweldige dierenmodellen! Er zijn al een aantal sets uitgebracht, waaronder de katten en honden familie (40440) en de schattige kuikentjes (40497), maar de Koi set is een van de meest populaire opties.

Als je op zoek bent naar een kleurrijk en vermakelijk project om jezelf of een geliefde bezig te houden, is de LEGO® Koi bouwset (40545) de perfecte keuze. Deze set is gemaakt met hoogwaardige LEGO® bouwstenen en zal zorgen voor vele uren speelplezier. En het beste nieuws? Je kunt deze set zo vaak bouwen als je wilt! Gooi na het bouwen niet al je steentjes weg, want je kunt de set ook uit elkaar halen om je vissen opnieuw te bouwen!

Dus waar wacht je nog op? Ga creatief aan de slag met de LEGO® Koi bouwset (40545) en til je LEGO® BrickHeadz™ collectie naar een hoger niveau! Laat je fantasie de vrije loop terwijl je schattige vissen creëert en hun eigen onderwaterwereld tot leven brengt. Klaar om te bouwen en te spelen? Bestel deze set vandaag nog en ontdek hoe leuk LEGO® BrickHeadz™ sets kunnen zijn!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (13-07-2022) € 14.99 (13-07-2022) € 14.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set40480

Rode gestreepte kat

foto van lego set41622

Peter Venkman™ & Slimer™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.