Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Obi-Wan Kenobi™ & Darth Vader™ 40547

Met LEGO set 40547 kunnen Star Wars™ fans legendarische scènes uit de serie opnieuw beleven terwijl ze de beroemde personages Obi-Wan Kenobi en Darth Vader bouwen in LEGO® BrickHeadz™ stijl.
Deze 260-delige bouwset is een geweldig cadeau voor jonge fans vanaf 10 jaar en kan gecombineerd worden met andere LEGO® sets.
Deze gedetailleerde en authentieke set is perfect voor verzamelaars en zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van het creëren van nieuwe avonturen in het Star Wars™ universum.
Bestel vandaag nog en maak deel uit van het avontuur!

Waar is LEGO Obi-Wan Kenobi™ & Darth Vader™ 40547 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
260
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
25-05-2022
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40547
lego insiders punten icoon
150
punten

Met LEGO set 40547 kunnen Star Wars™ fans legendarische scènes uit de serie opnieuw beleven terwijl ze de beroemde personages Obi-Wan Kenobi en Darth Vader bouwen in LEGO® BrickHeadz™ stijl. Met authentieke details zoals Darth Vaders rode ogen en elk personage met een lichtzwaard, is dit duo een must-have voor elke verzamelaar.

Deze 260-delige bouwset is een geweldig creatief speelgoed voor jonge fans vanaf 10 jaar. Elk personage is ongeveer 8 cm hoog en wordt geleverd met bouwplaten en stapsgewijze bouwinstructies om ze op neer te zetten. De speelgoedset is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een leuke traktatie voor Star Wars™ fans.

Met LEGO set 40547 kunnen fans de Kracht voelen terwijl ze bouwen en hun eigen Star Wars™ verhalen creëren. De bouwbare LEGO® figuren zijn perfect voor display op je bureau, in je kamer of op een plank in de woonkamer. Bovendien kunnen ze worden gecombineerd met andere LEGO® sets voor een nog grotere display.

De details van de LEGO® BrickHeadz figuren van Obi-Wan Kenobi en Darth Vader zijn verbluffend, met zorgvuldig ontworpen gezichtsuitdrukkingen en prachtige lichtzwaarden die van LEGO® stukken zijn gemaakt. Elk personage heeft unieke kenmerken die ervoor zorgen dat dit duo er fantastisch uitziet samen of afzonderlijk.

Met een focus op detail en de authentieke look van elke figuur, is LEGO set 40547 een perfecte aanwinst voor elke Star Wars™ verzameling. Het is meer dan alleen een speelgoedset - het is een stukje geschiedenis en een manier om de wereld van Star Wars™ tot leven te brengen in je eigen huis.

Dit speelgoed is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen die op zoek zijn naar een creatieve en leuke manier om hun liefde voor Star Wars™ te uiten. Zet de BrickHeadz figuren op een plank naast je favoriete boeken of verzamelobjecten en laat iedereen zien dat je een diehard Star Wars™ fan bent.

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een fan van Star Wars™, is LEGO set 40547 een geweldige keuze. Het is een leuk en spannend cadeau dat alleen of samen met vrienden kan worden gebruikt om avonturen te beleven in een sterrenstelsel ver, ver weg.

Kortom, LEGO set 40547 is een geweldige manier om de Kracht te voelen en de wereld van Star Wars™ tot leven te brengen met behulp van LEGO® stenen. Of je nu een kind of een volwassene bent, deze set is perfect voor het creëren van nieuwe avonturen en het uitdrukken van je liefde voor het Star Wars™ universum. Bestel jouw set vandaag nog en maak deel uit van het avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (13-07-2022) € 139.99 (19-05-2023) € 59.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set41623

Ariël & Ursula

foto van lego set40618

Romeo Wolkenveldt™ en Nymphadora Tops™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.