Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Harry Potter™ en Cho Chang 40616

Betreed de magische wereld van Harry Potter™ en beleef spannende Zwerkbal™ verhalen met de LEGO® BrickHeadz™ Harry Potter™ en Cho Chang figuren. Deze gedetailleerde bouwpersonages zijn perfect voor Harry Potter fans en verzamelaars vanaf 10 jaar. Met 267-delige bouwset, educatieve voordelen en de mogelijkheid om favoriete Harry Potter™ momenten tot leven te brengen, biedt deze set urenlang speelplezier. Bestel nu en laat jouw verbeelding de vrije loop!

Waar is LEGO Harry Potter™ en Cho Chang 40616 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
267
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40616
lego insiders punten icoon
150
punten

Betreed de magische wereld van Harry Potter™ en bedenk spannende Zwerkbal™ verhalen met de LEGO® BrickHeadz™ Harry Potter™ en Cho Chang (40616) figuren. Deze bouwbare personages zijn ontworpen met authentieke details, zoals de Zwerkbaluniformen van de afdelingen Griffoendor™ en Ravenklauw™, een Gouden Snaai™ en bezemstelen. Of je nu een jonge Harry Potter fan bent of een Harry Potter verzamelaar, dit bouwbare duo vormt het perfecte magische LEGO cadeau voor kinderen vanaf 10 jaar.

Met de LEGO® BrickHeadz™ stijl kun je Harry Potter™ en Cho Chang tot leven brengen. Bouw de figuren met hun eigen Zwerkbal™ uniformen en zet ze neer terwijl ze de bezemsteel en Gouden Snaai™ accessoires vasthouden. Deze gedetailleerde personages zijn ca. 8 cm hoog en zijn gemaakt om gezien te worden. Ze kunnen pronken op de bijgesloten bouwplaat of een speciale plek in jouw LEGO collectie innemen.

Deze LEGO bouwset is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 10 jaar. Met 267-delige bouwset kunnen ze zich volledig onderdompelen in de magische wereld van Harry Potter. Geef deze set cadeau aan een Harry Potter fan voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon als een leuke verrassing.

Naast de bouwplezier en speelplezier biedt deze LEGO set ook de mogelijkheid om jouw favoriete Harry Potter™ momenten tot leven te brengen. Verzin je eigen Zwerkbal™ verhalen en laat Harry Potter™ en Cho Chang het tegen elkaar opnemen op de bezemstelen. Met deze LEGO set kun je eindeloos spelen en jouw fantasie de vrije loop laten.

Het bouwen van Harry Potter™ en Cho Chang met deze LEGO bouwset is niet alleen leuk, het heeft ook educatieve voordelen. Bouwen met LEGO stimuleert namelijk de cognitieve vaardigheden en de creatieve ontwikkeling van kinderen. Ze leren problemen oplossen, hun fijne motoriek verbeteren en leren geduldig te zijn tijdens het bouwproces.

Veel kinderen en volwassenen wereldwijd zijn fans van de Harry Potter™ serie. Met deze LEGO set kunnen zij hun passie voor Harry Potter™ combineren met hun liefde voor bouwen. Voeg deze set toe aan jouw LEGO collectie en beleef de magie keer op keer.

Dus waar wacht je nog op? Betreed de magische wereld van Harry Potter™ met de LEGO® BrickHeadz™ Harry Potter™ en Cho Chang (40616) figuren. Bouw ze, speel ermee en verzin spannende avonturen. Ontdek de magie van LEGO en Harry Potter™ en geniet van urenlang speelplezier. Bestel nu en laat jouw verbeelding de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40482

Hamster

foto van lego set40274

Mr. & Mrs. Claus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.