Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Romeo Wolkenveldt™ en Nymphadora Tops™ 40618

Beleef de avonturen van Harry Potter opnieuw met deze kleurrijke LEGO Harry Potter personage set (40618). Bouw je eigen Romeo Wolkenveldt en Nymphadora Tops figuren in LEGO BrickHeadz stijl. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en een geweldig cadeau voor Harry Potter fans. Bestel vandaag nog en begin met bouwen!

Waar is LEGO Romeo Wolkenveldt™ en Nymphadora Tops™ 40618 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
250
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40618
lego insiders punten icoon
150
punten

Beleef de avonturen van Harry Potter en de Orde van de Feniks™ opnieuw met deze kleurrijke LEGO® Harry Potter™ personage set (40618). Bouw je eigen Romeo Wolkenveldt™ en Nymphadora Tops™ figuren en breng ze tot leven in LEGO BrickHeadz™ stijl. Van Nymphadora's felroze haar tot Romeo's stijlvolle hoofddeksel, de details van deze populaire personages zijn op een slimme manier weergegeven met LEGO stenen.

Deze LEGO set is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en is een geweldig cadeau voor zowel jongere fans van Harry Potter als verzamelaars. Met 250 delen kunnen kinderen zich creatief uitleven en hun eigen unieke versies van de personages maken. Het bouwen van de figuren is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om de fijne motoriek en bouwvaardigheden te ontwikkelen.

De Romeo Wolkenveldt™ en Nymphadora Tops™ figuren zijn elk ongeveer 8 cm hoog en worden geleverd met een bouwplaat om ze op te displayen. Hierdoor kun je ze gemakkelijk een mooi plekje geven in je kamer of op je bureau. Of je kunt ze meenemen en onderweg van hun charme genieten.

Deze LEGO set is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die nog steeds dol zijn op Harry Potter. Met de nostalgische personages en de mogelijkheid om ze zelf te bouwen, is het een geweldige manier om je liefde voor de tovenaarswereld levend te houden. Zet de figuren naast je andere Harry Potter memorabilia en creëer een indrukwekkende verzamelshowcase.

Met deze set kunnen fans scènes uit Harry Potter en de Orde van de Feniks™ opnieuw beleven en hun favoriete momenten tot leven brengen. Of je nu fan bent van Romeo Wolkenveldt™ of Nymphadora Tops™, je kunt ze nu in je eigen huis hebben en ze laten schitteren.

Geef deze LEGO set cadeau aan een Harry Potter fan voor hun verjaardag, tijdens de feestdagen of gewoon als leuke verrassing. Het is een geweldig cadeau-idee voor kinderen vanaf 10 jaar die dol zijn op Harry Potter en graag creatief bezig zijn. Bovendien zullen ze trots zijn om hun zelfgebouwde figuren aan hun vrienden te laten zien.

Kortom, LEGO set 40618 biedt eindeloos speelplezier en bouwplezier voor zowel jongeren als volwassenen. Maak je eigen versies van Romeo Wolkenveldt™ en Nymphadora Tops™ en laat je verbeelding de vrije loop. Met deze kleurrijke personages kun je de magie van Harry Potter altijd bij je hebben. Bestel vandaag nog deze LEGO set en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40559

Road Runner & Wile E. Coyote

foto van lego set40627

Sonic the Hedgehog™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.