Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Cruella & Maleficent 40620

Maak kennis met de BrickHeadz™ set van Cruella & Maleficent.
Met 320 onderdelen kun je beide Disney-schurken bouwen en een mooie plek geven in je LEGO-collectie.
Deze gedetailleerde en kleurrijke figuren zijn perfect voor filmfans en kinderen van 10 jaar en ouder.
Met bouwinstructies en bouwplaten is het eenvoudig om ze neer te zetten.
Bestel vandaag nog en maak je collectie compleet met deze iconische Disney-figuren!

Waar is LEGO Cruella & Maleficent 40620 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
320
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-03-2023
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40620
lego insiders punten icoon
150
punten

Verwelkom Disney's meest beruchte schurken in je huis met deze BrickHeadz™ set van Cruella & Maleficent! Dit is de perfecte set voor filmfans en kinderen van 10 jaar en ouder die dol zijn op de Disney-films. Met maar liefst 320 onderdelen kun je beide figuren creëren en ze elk een eigen plekje geven, of ze nu op je bureau of in je kamer staan.

Cruella de Vil en Maleficent zijn twee van de meest iconische slechte karakters uit de Disney-films. Deze BrickHeadz™ set bevat genoeg stenen om ze allebei te bouwen, met elk hun eigen unieke stijl en persoonlijkheid. Met hun gedetailleerde en kleurrijke ontwerpen zijn ze een leuke aanvulling op je LEGO-collectie en zullen ze zeker de aandacht trekken van elke voorbijganger.

De set bevat stapsgewijze bouwinstructies en bouwplaten om de modellen op een mooie manier neer te zetten. Zodra je klaar bent met bouwen, kun je ze op hun eigen bouwplaat zetten en ze de plek geven die ze verdienen. Of het nu in je kamer, op je bureau of in je collectie is, deze BrickHeadz™ set zal zeker indruk maken.

Het lichaam van Maleficent kan zelfs worden versierd met een sticker, waardoor deze set nog interessanter wordt. De afmetingen van Cruella de Vil zijn ca. 8 cm hoog en Maleficent is ca. 9 cm hoog. Dit maakt ze de perfecte grootte om te pronken met je collectie.

Dus, als je een fan bent van Disney-films en LEGO, kijk dan niet verder dan deze BrickHeadz™ set met Cruella & Maleficent. Het is een leuke verrassing en een prachtige blikvanger voor kinderen en fans van de Disney films met Cruella en Maleficent. Bestel vandaag nog en maak je collectie compleet met deze iconische figuren!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40348

Verjaardagsclown

foto van lego set41626

Groot & Rocket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.