Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Iron Spider-Man 40670

De LEGO set 40670 is een must-have voor Spider-Man fans. Bouw je eigen beweegbare Spider-Man met het legendarische Iron Spider-Man pak en mechanische spinnenpoten. De set wordt geleverd met een bouwplaat en is leuk om te spelen en te showen. Geschikt voor 10 jaar en ouder, bevordert fijne motoriek en ruimtelijk inzicht. Bestel nu voor urenlang speelplezier en creëer samen met je vrienden een LEGO Spider-Man collectie.

Waar is LEGO Iron Spider-Man 40670 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
91
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-02-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40670
lego insiders punten icoon
65
punten

Ben jij een enorme fan van Spider-Man? Dan is LEGO set 40670 echt iets voor jou! Met deze bouwset kan jij je favoriete webslingeraar namelijk in het echt tot leven brengen. Maar dat is niet alles, want Spider-Man draagt hier zijn legendarische Iron Spider-Man pak!

De LEGO BrickHeadz Iron Spider-Man (40670) set is een echte must-have voor elke Spider-Man liefhebber. Deze bouwset is speciaal ontworpen voor zowel jongeren als volwassenen en zit boordevol speelplezier. Het is niet alleen leuk om deze kleurrijke, beweegbare Spider-Man te bouwen, maar ook om ermee te spelen en te showen aan je vrienden.

Wat deze LEGO set zo bijzonder maakt, zijn de mechanische spinnenpoten die aan Spider-Man's pak bevestigd zijn. Hiermee kan hij zich door de stad bewegen en zijn vijanden te slim af zijn. Deze spinnenpoten zijn volledig beweegbaar en kunnen in allerlei posities worden gezet, zodat jij je fantasie de vrije loop kunt laten en Spider-Man de stoerste houdingen kunt geven.

Deze LEGO BrickHeadz set wordt geleverd met een stevige bouwplaat waarop je Spider-Man kunt neerzetten. Zo kun je jouw creatie overal neerzetten en bewonderen. Of het nu op je bureau, in je slaapkamer of in de woonkamer is, Spider-Man zal altijd de show stelen!

Natuurlijk is LEGO set 40670 niet alleen leuk om zelf te hebben, maar ook om cadeau te geven aan andere Spider-Man fans. Het maakt niet uit of je het aan een vriend, familielid of klasgenoot geeft, deze set zal zeker in de smaak vallen. Het is het perfecte cadeau voor iedereen die gek is op Spider-Man en graag bouwt met LEGO.

Ben je 10 jaar of ouder? Dan kun je direct aan de slag met het bouwen van deze geweldige LEGO set. Het bevat alle benodigde onderdelen en een duidelijke bouwhandleiding, waardoor het bouwproces makkelijk en plezierig is. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen unieke Spider-Man!

Naast het feit dat deze LEGO set ontzettend leuk is om mee te spelen, heeft het ook educatieve voordelen. Tijdens het bouwen stimuleer je namelijk je fijne motoriek en ruimtelijk inzicht. Daarnaast leer je ook geduldig te zijn en door te zetten, omdat het soms een uitdaging kan zijn om de bouwstenen op de juiste manier in elkaar te zetten. Maar wees gerust, met de duidelijke instructies kom je er gegarandeerd uit!

Dus waar wacht je nog op? Laat je innerlijke Spider-Man ontwaken en ga aan de slag met LEGO set 40670! Bestel nu en beleef urenlang bouw- en speelplezier. Verzamel al je vrienden en creëer samen een hele LEGO Spider-Man collectie. Met LEGO set 40670 voel je je een echte superheld!

Laatste update: 2024-01-21 11:00:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.