Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mickey Mouse op het Lentefestival 40673

Maak je gereed voor het Nieuwe Maanjaar met de LEGO® BrickHeadz™ Mickey Mouse set! Bouw je eigen Mickey Mouse met authentieke details en accessoires. De set kan gecombineerd worden met het Lentefestival bouwspeelgoed voor een levendige scène. Geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar, zowel leuk om te bouwen als een prachtig verzamelobject. Bestel nu en geniet van het bouwen, spelen en verzamelen met Mickey Mouse.

Waar is LEGO Mickey Mouse op het Lentefestival 40673 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
120
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40673
lego insiders punten icoon
65
punten

Maak je klaar om Mickey Mouse te verwelkomen tijdens het Nieuwe Maanjaar met deze geweldige LEGO® ǀ Disney BrickHeadz™ Mickey Mouse set! Als het meest iconische Disney personage ter wereld is Mickey Mouse helemaal klaar om het Lentefestival te vieren in zijn traditionele Tang-pak. Met deze bouwbare Disney figuur kun je je eigen Mickey Mouse creëren en neerzetten, compleet met authentieke details en leuke accessoires.

Deze BrickHeadz set bevat alles wat je nodig hebt om Mickey Mouse tot leven te brengen. Met zijn versierde borstkas, envelop en lamp is deze LEGO versie van Mickey Mouse tot in de kleinste details nauwkeurig nagemaakt. De felgekleurde figuur staat stevig op een bouwplaat, waardoor je hem gemakkelijk kunt neerzetten op je bureau, plank of in je vitrinekast.

Wat deze set extra bijzonder maakt, is dat je hem kunt combineren met het LEGO ǀ Disney BrickHeadz Mickey Mouse op het Lentefestival bouwspeelgoed (40673). Door de twee sets te combineren, kun je een uitgebreide en levendige Mickey Mouse scène creëren, helemaal in de sfeer van het Nieuwe Maanjaar. Laat Mickey Mouse dansen op het festival, genieten van traditionele lekkernijen en deelnemen aan de vrolijke festiviteiten. Door zijn stevige bouwplaat blijft Mickey Mouse altijd stevig staan, zelfs als het er een beetje wild aan toe gaat tijdens het feest.

Deze LEGO ǀ Disney BrickHeadz Mickey Mouse set is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. Of je nu een jongere fan bent van Mickey Mouse of een volwassen Disney liefhebber, deze set is perfect voor jou. Met maar liefst 600 LEGO steentjes kun je urenlang creatief bezig zijn en je eigen versie van Mickey Mouse bouwen. Doe het alleen, samen met vrienden of met je familie en geniet van het plezier van het bouwen en spelen met LEGO stenen.

Naast het plezier van het bouwen en spelen met deze LEGO ǀ Disney BrickHeadz Mickey Mouse set, heeft het ook educatieve waarde. Door het volgen van de gedetailleerde instructies leer je vaardigheden zoals concentratie, ruimtelijk inzicht en probleemoplossend denken. Daarnaast prikkelt het bouwen van LEGO steentjes ook de creativiteit en verbeelding. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest fantastische avonturen voor Mickey Mouse en zijn vrienden.

Met de LEGO ǀ Disney BrickHeadz Mickey Mouse set kun je niet alleen spelen en bouwen, maar ook een prachtig verzamelobject toevoegen aan je LEGO collectie. Als officiële LEGO set is deze Mickey Mouse perfect afgewerkt en van hoge kwaliteit. De steentjes zijn duurzaam en gaan jarenlang mee, waardoor je keer op keer kunt genieten van het bouwen en spelen met Mickey Mouse.

Dus waar wacht je nog op? Haal het Nieuwe Maanjaar in huis met deze fantastische LEGO ǀ Disney BrickHeadz Mickey Mouse set. Bestel nu en beleef het plezier van het bouwen, spelen en verzamelen met Mickey Mouse. Voeg deze set toe aan je LEGO collectie en laat je betoveren door de magie van Mickey Mouse.

Laatste update: 2024-01-11 22:27:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41595

Belle

foto van lego set41630

Jack Skellington & Sally

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.