Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mirabel Madrigal 40753

Laat je betoveren door LEGO BrickHeadz Mirabel Madrigal set (40753) van Disney's Encanto. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen deze gedetailleerde Mirabel figuur met bloemrijk shirt en blauwe rok bouwen en ermee spelen of tentoonstellen. Beleef de magie van Encanto keer op keer in je eigen kamer.

Waar is LEGO Mirabel Madrigal 40753 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
179
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40753
lego insiders punten icoon
65
punten

Laat je betoveren door deze LEGO BrickHeadz Mirabel Madrigal set (40753) voor meisjes en jongens vanaf 10 jaar. Dit bouwbare verzamelobject van Mirabel, de heldin uit Disney's Encanto, is gekleed in een bloemrijk wit shirt en een blauwe rok, compleet met de iconische ronde bril. Kinderen zullen het geweldig vinden om dit Encanto bouwspeelgoed in elkaar te zetten en vervolgens te gebruiken om hun favoriete filmscènes na te spelen of trots tentoon te stellen in hun slaapkamers.

Stap in de magische wereld van Encanto met deze unieke LEGO set. De gedetailleerde Mirabel figuur is een lust voor het oog en zorgt voor uren speelplezier. Met de herkenbare elementen uit de film, zoals de bloemrijke outfit en de kenmerkende bril, breng je het verhaal tot leven in je eigen kamer.

Deze set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassen Disney fans. Met de leeftijdsindicatie vanaf 10 jaar is dit een ideaal cadeau voor zowel jong en oud. Creëer je eigen magische avonturen met Mirabel en beleef de magie van Encanto keer op keer.

Laat je creativiteit de vrije loop met deze BrickHeadz set. Bouw Mirabel en geef haar een speciaal plekje in je LEGO collectie. Of je nu een fervent verzamelaar bent of gewoon dol bent op Disney, deze set mag niet ontbreken in jouw verzameling.

Breng Disney's Encanto tot leven met deze unieke LEGO set. Met de gedetailleerde Mirabel figuur en de herkenbare outfit en accessoires, lijkt het net alsof je echt in de film zit. Creëer je eigen magische wereld en ervaar het avontuur keer op keer.

Laat je betoveren door de wereld van Encanto met deze prachtige LEGO set. Met Mirabel als hoofdrolspeler breng je het verhaal tot leven in je eigen kamer. Ga op avontuur met Mirabel en beleef de magie van Disney's Encanto opnieuw en opnieuw.

Laatste update: 2024-05-02 15:45:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.