Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Batgirl™ 41586

Maak kennis met de Batgirl™ LEGO® BrickHeadz bouwset (41586)! Verzamel en bouw dit iconische personage met haar kenmerkende details, inclusief het Batgirl-logo en gele Batarang.
Zet haar op de meegeleverde bouwbare bodemplaat en voeg haar toe aan je LEGO® BrickHeadz-verzameling.
Combineer verschillende sets om je eigen unieke personages te maken.
Geschikt voor jong en oud, dit is een geweldige toevoeging aan elke LEGO-verzameling.
Bestel vandaag nog en bouw de avonturen van Batgirl™ in jouw woonkamer!

Waar is LEGO Batgirl™ 41586 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
99
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-03-2017
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41586
lego insiders punten icoon
75
punten

Haal de superheldin in je naar boven met de LEGO® BrickHeadz bouwbare set van Batgirl™! Deze unieke bouwset is een geweldige manier om het personage uit je favoriete films, tv-series, games en strips te verzamelen, bouwen en uit te stallen. Maar het is niet zomaar een set, want met de LEGO System-stenen worden al haar kenmerkende details perfect nagebootst, inclusief het Batgirl-logo en gele Batarang.

Breng de beroemde superheldin tot leven en zet haar op een bouwbare bodemplaat met serienummer en BrickHeadz-logo, die je overal in de woonkamer of op kantoor kunt neerzetten. Batgirl is klaar voor elke missie en zal je keer op keer niet teleurstellen.

De Batgirl™ LEGO® BrickHeadz bouwbare set heeft authentieke details en uniek versierde BrickHeadz-ogen. Elk bouwpakket wordt geleverd met een eigen bouwbare voetplaat met serienummer en BrickHeadz-logo. Breid jouw LEGO® BrickHeadz-verzameling uit met andere klassieke personages uit je favoriete films, tv-series, games en strips, zoals Batman™, Robin™ en The Joker™ uit DE LEGO BATMAN FILM.

Combineer de onderdelen van verschillende LEGO® BrickHeadz bouwbare personages en creëer jouw eigen, unieke personages. De figuur is ongeveer 7 cm hoog exclusief de bodemplaat en heeft een bodemplaat van ongeveer 4x4 cm en 1 cm hoog. Bovendien is deze set geschikt voor jongeren en volwassenen.

Kortom, de Batgirl™ LEGO® BrickHeadz is een geweldige aanvulling op elke LEGO-verzameling en is perfect voor fans van alle leeftijden. Bestel deze set vandaag nog en beleef een onvergetelijke ervaring bij het samenstellen van dit geweldige personage, die een plekje verdient in jouw collectie. Met de Batgirl™ LEGO® BrickHeadz bouwset breng je de avonturen van deze heldin naar jouw woonkamer!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40542

Maak mij van stenen – FC Barcelona

foto van lego set40616

Harry Potter™ en Cho Chang

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.