Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Beast 41596

De LEGO set 41596 is een BrickHeadz bouwset van het Beest uit Belle en het Beest.
Het bevat kleurrijke LEGO stenen om het personage met authentieke details tot leven te brengen.
De set is geschikt voor kinderen vanaf tien jaar en volwassenen en kan worden uitgebreid met andere BrickHeadz verzamelitems.

Waar is LEGO Beast 41596 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
116
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-03-2017
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41596
lego insiders punten icoon
75
punten

De LEGO® BrickHeadz zijn niet zomaar bouwpakketten, maar echte collectables! Met deze unieke bouwsets verzamel je de meest beroemde personages uit films, strips, games en tv-series. En vanaf maart 2017 is hij er dan eindelijk: het legendarische Beest uit de klassieke Disney-animatiefilm Belle en het Beest. Met de kleurrijke LEGO System-stenen bouw je zelf dit stoere en indrukwekkende personage met zijn versierde vest en bouwbare manen en horens. En hij staat op een speciaal ontworpen bodemplaat, zodat je hem perfect uit kunt stallen en bewonderen.

Met deze bouwset komt het Beest echt tot leven, helemaal dankzij de authentieke details uit de Disney-film die zijn nagemaakt met de kleurrijke LEGO-stenen. En met de BrickHeadz-ogen krijgt hij net dat beetje extra karakter. Zo zet je hem gemakkelijk neer op de bijbehorende bodemplaat, die is voorzien van een serienummer en het BrickHeadz-logo. Deze bodemplaat is geheel in stijl met de set ontworpen en zorgt ervoor dat het bouwbare personage goed tot zijn recht komt.

Maar de LEGO BrickHeadz zijn meer dan alleen een leuke bezigheid. Het zijn ideale verzamelitems voor jong en oud. Breid jouw BrickHeadz-verzameling uit met andere klassieke personages uit je favoriete films, tv-series, games en strips, zoals Belle (productnr. 41595). Je kunt zelfs onderdelen van verschillende sets combineren om jouw eigen unieke personages te creëren.

De BrickHeadz zijn niet alleen heel leuk om te bouwen, maar ook nog eens heel leuk om cadeau te geven. De set is geschikt voor kinderen vanaf tien jaar en voor volwassenen die de nostalgie van Belle en het Beest willen herleven. Het Beest is ongeveer zeven centimeter hoog zonder de bodemplaat en de bodemplaat is vier bij vier centimeter en één centimeter hoog.

Kortom, met deze LEGO set haal je het magische Disney-universum in huis en kun je eindeloos bouwen, verzamelen en uitstallen. En het beste van alles: met de BrickHeadz van LEGO is plezier gegarandeerd, voor jong en oud!

Ben jij een echte fan van Belle en het Beest? Verzamel dan alle BrickHeadz-bouwpakketten en creëer jouw own unique Disney-collectie!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40543

Sint-bernard

foto van lego set41590

Iron Man

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.