Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Star-Lord 41606

De LEGO set 41606 Star-Lord is een must-have voor alle fans van Avengers: Infinity War.
Bouw je eigen Star-Lord BrickHeadz figuur met kenmerkende details en afneembare blasters.
Deze set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook een geweldige manier om je favoriete personages tot leven te brengen.
Verzamel andere superhelden en creëer epische gevechten.
Bestel nu en ervaar waarom LEGO een geliefd speelgoedmerk is.

Waar is LEGO Star-Lord 41606 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
113
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-04-2018
exit datum icoon
30-11-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41606
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak je klaar voor een episch avontuur in het universum met LEGO set 41606 Star-Lord! Deze BrickHeadz bouwfiguur van Star-Lord uit de populaire film Avengers: Infinity War is een geweldige toevoeging aan je LEGO collectie en een feest om te bouwen. Met kleurrijke LEGO stenen kun je alle details van de legendarische superheld creëren, inclusief zijn kenmerkende gouden haar, strijdhelm, rode ogen en laarsraketten. Maar dat is nog niet alles – deze set wordt geleverd met dubbele afneembare blasters en een bouwbare bodemplaat, zodat je Star-Lord thuis, op kantoor of waar dan ook kunt uitstallen.

Als fan van Star-Lord en de Avengers-films mag deze BrickHeadz bouwfiguur zeker niet ontbreken in je verzameling. Deze set is niet alleen ontzettend leuk om te bouwen, maar ook nog eens een geweldige manier om je favoriete personages uit de film tot leven te brengen in LEGO-vorm.

Met deze set kun je niet alleen Star-Lord bouwen, maar ook andere favoriete personages uit films, tv-series, games en strips. Combineer de onderdelen van verschillende BrickHeadz bouwfiguren en creëer je eigen, unieke personages. Zoals altijd met LEGO, is de enige limiet je eigen fantasie.

De bouwfiguur is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en wordt geleverd met een eigen bouwbare bodemplaat. De figuur zelf is ongeveer 7 cm hoog zonder de bodemplaat, die op zijn beurt ongeveer 4 x 4 cm meet.

Met deze set haal je niet alleen een geweldige BrickHeadz bouwfiguur in huis, maar ook een stukje Avengers-geschiedenis. Verzamel alle andere superhelden uit de gevierde film Avengers: Infinity War en creëer je eigen epische gevechten met LEGO.

Kortom, LEGO set 41606 Star-Lord is een must-have voor alle fans van superhelden, LEGO-fans en verzamelaars. Bestel nu en ontdek zelf waarom LEGO al jaren een van de meest geliefde speelgoedmerken ter wereld is. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41588

The Joker™

foto van lego set40624

Alex

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.