Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Marty McFly en Doc Brown 41611

LEGO set 41611 is een BrickHeadz set met de personages Marty McFly en Doc Brown uit de film Back to the Future.
De set bevat kleurrijke figuren met herkenbare outfits, zoals de witte jas van Doc Brown en de rode bodywarmer van Marty.
Daarnaast hebben de figuren enkele afneembare accessoires.
De set is ideaal voor verzamelaars en kan overal worden neergezet.
Marty en Doc zijn ongeveer 7 cm hoog en kunnen worden gecombineerd met andere BrickHeadz figuren.
Bestel vandaag nog en voeg deze iconische personages toe aan je collectie.

Waar is LEGO Marty McFly en Doc Brown 41611 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
240
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-05-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41611
lego insiders punten icoon
150
punten

Ga terug in de tijd met Marty McFly en Doc Brown van Back to the Future! Nu kun je deze onvergetelijke personages in LEGO-vorm hebben met de nieuwe BrickHeadz set 41611. Bouw deze kleurrijke figuren met de beroemde outfits die je kent van de film: de witte jas van Doc Brown en de rode bodywarmer van Marty McFly. Maar dat is niet alles... Doc heeft ook nog een afneembare DeLorean tijdmachineregelaar en Marty een afneembare camcorder. Hoe cool is dat?

De leuke en authentieke details maken deze LEGO BrickHeadz bouwfiguren echt uniek. Ze hebben ogen in de stijl van BrickHeadz en kunnen worden geplaatst op een bouwbare bodemplaat met het BrickHeadz-logo erop. En het beste van alles is dat je ze overal neer kunt zetten, thuis, op kantoor of waar je ook maar wilt!

Breid je collectie uit met deze twee iconische figuren en combineer ze met andere klassieke personages uit je favoriete films, tv-series, games en strips. En als je echt creatief wilt zijn, probeer dan de onderdelen van verschillende BrickHeadz figuren te combineren en creëer je eigen unieke personages.

Of je nu een fan bent van de originele Back to the Future films, of de recentere animatieserie op Netflix, deze LEGO BrickHeadz set is een must-have voor elke verzamelaar. Marty en Doc zijn elk ongeveer 7 cm hoog zonder bodemplaat – maar geen van beiden zal in hoogte uitsteken boven de ander, omdat ze dezelfde grootte hebben. Het bouwen van deze figuren is niet alleen leuk, maar geeft je ook een mooi en duurzaam stuk om te koesteren en tentoon te stellen.

Dus, koppel je tijdreismachine los en ga terug naar de jaren 80 om Marty en Doc te ontmoeten. Omdat met LEGO BrickHeadz set 41611 Marty McFly en Doc Brown, het verleden altijd dichtbij is! Bestel vandaag nog en voeg deze legendarische figuren toe aan je collectie.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41586

Batgirl™

foto van lego set41600

Aquaman™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.