Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Minnie Mouse 41625

Maak kennis met de schattige LEGO BrickHeadz bouwfiguur van Minnie Mouse! Bouw eenvoudig je eigen Minnie Mouse met kleurrijke LEGO stenen en geniet van haar vrolijke aanwezigheid.
Deze gedetailleerde figuur staat op een stevige bodemplaat en is een geweldige decoratie voor thuis of op kantoor.
Breid je verzameling uit met andere Disneyfiguren en laat je creativiteit de vrije loop met Minnie Mouse en haar vrienden.
Bestel nu en breng de wereld van Disney tot leven!

Waar is LEGO Minnie Mouse 41625 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
129
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
20-08-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41625
lego insiders punten icoon
75
punten

Wie houdt er nu niet van Minnie Mouse? Deze iconische Disneyfiguur is nu beschikbaar als LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguur! Met behulp van kleurrijke LEGO stenen kan je alle beroemde details van Minnie Mouse nabouwen, inclusief haar grote zwarte oren en haar rode jurk en strik met witte stippen. Het is een feest om Minnie Mouse te bouwen en het resultaat is om verliefd op te worden!

De LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguur van Minnie Mouse is niet alleen leuk om te bouwen, maar is ook een geweldige decoratie voor thuis, op kantoor of waar dan ook. Ze staat op een stevige bouwbare bodemplaat met het BrickHeadz logo erop. Zo kan je Minnie Mouse overal neerzetten waar je maar wilt en kan je genieten van haar vrolijke aanwezigheid.

Deze schattige en gedetailleerde LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguur van Minnie Mouse heeft decoratieve ogen en alle herkenbare details van de lieve Disneyfiguur. Ze is ongeveer 7 cm hoog zonder bodemplaat en de bodemplaat is ongeveer 4 x 4 cm groot. Je kan de verzameling van LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguren uitbreiden met andere klassieke Disneyfiguren, maar ook met personages uit je favoriete films, tv-series en strips! Combineer de onderdelen van verschillende LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguren en creëer je eigen, unieke personages.

Je kan niet alleen genieten van het bouwen van de LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguur van Minnie Mouse, maar je kan ook je creativiteit de vrije loop laten en je eigen verhalen maken met Minnie Mouse en haar vrienden Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy en vele anderen. De LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguren inspireren je om na te denken over de diversiteit van de personages en hun achtergronden.

Kortom, de LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguur van Minnie Mouse is geweldig om te bouwen, een leuke decoratie en een geweldige toevoeging aan je LEGO® BrickHeadz™ verzameling. Deze speelse LEGO set is perfect voor jongeren en volwassenen die van Minnie Mouse en LEGO houden! Bestel nu de LEGO® BrickHeadz™ bouwfiguur van Minnie Mouse en breng de wereld van Disney tot leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40544

Franse buldog

foto van lego set40480

Rode gestreepte kat

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.