Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jack Skellington & Sally 41630

De LEGO BrickHeadz Jack Skellington en Sally zijn perfecte bouwfiguren voor fans van Tim Burton's The Nightmare Before Christmas.
Met hun klassieke ontwerpen zijn ze eenvoudig te bouwen en te decoreren.
Voeg deze figuren toe aan je BrickHeadz verzameling en maak je Halloween- en kerstdecoraties compleet.
Deze sets zijn ook compatibel met andere BrickHeadz-personages.
Bestel nu en geniet van het bouwplezier!

Waar is LEGO Jack Skellington & Sally 41630 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
193
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-10-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41630
lego insiders punten icoon
150
punten

Kom in de stemming voor Halloween met de LEGO BrickHeadz Jack Skellington en Sally! Deze bouwfiguren zijn perfect voor fans van de bekende Disneyfilm Tim Burton's The Nightmare Before Christmas en zijn ontworpen om je kamer, kantoor of waar dan ook te versieren. Deze leuke en griezelige helden zijn eenvoudig te bouwen, dankzij de LEGO stenen die hun klassieke ontwerpen weergeven.

Jack Skellington mag dan wel de Koning van Halloween zijn, hij heeft onze harten verovert met zijn angstaanjagende glimlach en zwart-wit gestreepte pak. Sally, zijn liefdesbelang, heeft haar eigen charme. Met haar decoratieve ogen en lappenpoppenuiterlijk, zal ze je laten zien dat ze niet alleen mooi, maar ook slim is.

Maak nu deel uit van jouw eigen LEGO BrickHeadz verzameling. Deze figuren worden geleverd met een eigen bouwbare bodemplaat, zodat je ze veilig en stevig kunt neerzetten. En, omdat deze bouwsets compatibel zijn met andere personages uit je favoriete films, kan je zoveel verschillende BrickHeadz maken als je wilt!

Met zijn indrukwekkende hoogte van 7 cm (zonder bodemplaat), zijn Jack en Sally klaar om jouw Halloween- en kerstdecoraties naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een Disney-fan bent of gewoon een liefhebber van LEGO sets, deze BrickHeadz zijn perfect om toe te voegen aan je collectie.

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau voor je vrienden en familie, zoek dan niet verder! Deze LEGO BrickHeadz Jack Skellington en Sally zijn een must-have voor iedereen die van de film houdt en leuk vindt om te bouwen. Verhoog de moeilijkheidsgraad door deze sets te combineren met andere BrickHeadz-personages en creëer een collectie die gegarandeerd indruk maakt.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en haal deze griezelig leuke LEGO sets in huis. Voeg wat magie toe aan je verzameling en geniet van het bouwplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41614

Owen en Blue

foto van lego set40673

Mickey Mouse op het Lentefestival

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.