Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Newt Scamander™ & Gellert Grindelwald 41631

De LEGO set 41631 bevat de personages Newt Scamander en Gellert Grindelwald uit de Fantastic Beasts filmreeks.
Bouw deze figuren met gedecoreerde ogen en authentieke details uit de film en voeg ze toe aan je LEGO BrickHeadz verzameling.
Deze set is ideaal voor fans en een geweldig cadeau.
Bestel nu en laat je innerlijke tovenaar los!

Waar is LEGO Newt Scamander™ & Gellert Grindelwald 41631 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer BrickHeadz sets

aantal lego stenen icoon
247
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
01-10-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
41631
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom in de magische wereld van Fantastic Beasts™ met deze LEGO® BrickHeadz™ set van 41631 Newt Scamander™ & Gellert Grindelwald. Bouw deze kleurrijke personages na met LEGO stenen en creëer een fantastisch stukje decoratie voor thuis, op kantoor of waar je maar wilt. Elk personage heeft een afneembare toverstok en kan op een bouwbare bodemplaat worden geplaatst, dus je kunt ze samen of afzonderlijk neerzetten.

Deze set is ideaal voor fans van de Fantastic Beasts™ filmreeks omdat het al hun herkenbare details bevat, waaronder Newt's iconische gilet, jas en afneembare koffer en Grindelwalds verschillend gekleurde ogen. Maar het is niet alleen de fantastische uitstraling die deze set zo leuk maakt om te bouwen. Het is ook de mogelijkheid om te spelen met Newt Scamander™ & Gellert Grindelwald en zo je eigen avonturen in de magische wereld te creëren.

Bouw deze BrickHeadz™ figuren met gedecoreerde ogen en authentieke details uit de filmreeks en voeg ze toe aan je LEGO® BrickHeadz™ verzameling. Of breid je verzameling uit met andere personages uit je favoriete films, tv-series, games en strips. Elk figuur is ongeveer 7 cm hoog zonder bodemplaat en de bodemplaten zijn elk ca. 4 x 4 cm.

Deze set is niet alleen leuk om te bouwen en te spelen, maar ook een geweldig cadeau voor jezelf of voor een vriend of familielid die een fan is van de Fantastic Beasts™ filmreeks. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een cadeau voor de feestdagen of gewoon zomaar, deze BrickHeadz™ set is een fantastische keuze.

Dus waar wacht je nog op? Reis af naar de magische wereld van Fantastic Beasts™ en voeg deze LEGO® BrickHeadz™ set van 41631 Newt Scamander™ & Gellert Grindelwald toe aan je verzameling. Met kleurrijke LEGO stenen en de herkenbare details van de film, zul je zeker genieten van deze bouwervaring. Bestel nu en laat je innerlijke tovenaar los!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40443

Parkiet

foto van lego set40547

Obi-Wan Kenobi™ & Darth Vader™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.